Νέο ελαστικό από την Dunlop για τα παπιά – το D 104 ιδανική επιλογή κάθε παπιού

Η Dunlop φέρνει τη λύση στην πολυπληθέστερη κατηγορία μοτοσυκλετών!

Διαθέσιμο στην Ελλάδα, είναι πλέον το νέο ελαστικό D 104, ιδανική επιλογή κάθε παπιού για τις ιδιαίτερες συνθήκες της χώρας μας.

Το ελαστικό παπιού είναι μία πολύ εξειδικευμένη περίπτωση, καθώς καλείται να δώσει λύση στα ίδια προβλήματα με τα ελαστικά μοτοσυκλέτας, αλλά σε πολύ μικρότερες διαστάσεις. Η Dunlop αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αυξημένες επιδόσεις στην πρόσφυση και τη διάρκεια ζωής, εξέλιξε ένα ελαστικό αποκλειστικά για παπιά, με γνώμονα την ασφάλεια του αναβάτη και την υψηλή χιλιομετρική απόδοση.

dunlop-d-104Πραγματοποιώντας εκτεταμένες δοκιμές και ενεργοποιώντας τον μηχανισμό σχεδίασης που έχει αναπτύξει για τα ελαστικά μοτοσυκλετών δρόμου, η Dunlop κατασκεύασε το πιο προηγμένο ελαστικό παπιού με σκοπό την εδραίωση στην κορυφή της κατηγορίας.

Θέτοντας τα ίδια υψηλά στάνταρ που την καθιέρωσαν στα ελαστικά των μοτοσυκλετών, κατασκεύασε το D 104 με ιδανική χάραξη για την αποβολή νερού, δίνοντάς του εξαιρετική επίδοση στο βρεγμένο. Το κεντρικό αυλάκι του μπροστινού ελαστικού διευκολύνει την απορροή νερού από το οδόστρωμα και οι σχεδιασμένες σε εξομοιωτή πλαϊνές αυλακώσεις, εγγυώνται την πρόσφυση σε κάθε στροφή. Η πυκνή χάραξη είναι χαρακτηριστικό της μεγάλης πορείας που διαθέτει το ελαστικό πριν καταλήξει σε παραγωγή, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην διατήρηση της ιδανικής αναλογίας «στεριάς – θάλασσας». Αυτό σημαίνει ότι μεγάλο τμήμα της γόμας βρίσκεται συνέχεια σε επαφή με τον δρόμο για κορυφαία πρόσφυση στο στεγνό οδόστρωμα και παράλληλα σωστά σχεδιασμένα αυλάκια φροντίζουν για την απορροή νερού στο βρεγμένο, αλλά και την απομάκρυνση της σκόνης που αφθονεί στους ελληνικούς δρόμους.

Η Dunlop γνωρίζει πως τα ελαστικά παπιών πρέπει να διαθέτουν μαλακή γόμα, ώστε να έρχονται γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας, πράγμα απαραίτητο για την ασφάλεια του αναβάτη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ανάγκη για αυξημένη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Για αυτό το λόγο εξέλιξε έναν νέο σκελετό και παράλληλα έδωσε στην γόμα της αυξημένες δυνατότητες πρόσφυσης και αντοχής, απόρροια της μεγάλης τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Το D 104 αναπτύχθηκε για να γίνει το κορυφαίο ελαστικό παπιού και διατίθεται σε τρείς διαστάσεις:

2.50-17 F – Εμπρός

2.50-17 – Πίσω

2.75-17 – Πίσω

Related Posts