Νέο Ducati Multistrada 1260 Enduro 2019 – πέρα από τα σύνορα – Φωτογραφίες – Video

Το 2016, παρουσιάστηκε το Multistrada 1200 Enduro και ήταν το πρώτο enduro της Ducati. Τώρα, με την άφιξη του Enduro 1260, έχει γίνει ακόμα πιο φιλικό προς το οδηγό και διασκεδαστικό, επιτρέποντας στους αναβάτες να γνωρίσουν την απεριόριστη τεχνολογία, τις επιδόσεις και την άνεση της Ducati, ανεξάρτητα από την πρόκληση.

Το νέο Enduro 1260 έχει έναν κινητήρα Testastretta DVT των 158 ίππων 1262 cm3 με μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι στο Multistrada 1260. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση έχει επιπλέον 64 cm3 μετατόπισης και μια σειρά βελτιώσεων που του προσδίδουν εξαιρετικά ομαλή ισχύ, κάνοντας τη μοτοσυκλέτα πιο διασκεδαστική από ποτέ. Αυτό επιτρέπει λιγότερο συχνές αλλαγές ταχύτητας, που σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί απλά να επικεντρωθεί στην απόλαυση της βόλτας.

Ενώ ο νέος κινητήρας Testastretta παρέχει εντυπωσιακή απόδοση, η ισχύς διατηρείται υπό έλεγχο και παρέχεται με ασφάλεια χάρη στις λειτουργίες οδήγησης, τη νέα λειτουργία Ride by Wire, η οποία εξασφαλίζει ομαλότερη και πιο ικανοποιητική ρύθμιση της γκαζιού και το DQS (Ducati Quick Shift) Up & Down βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία της οδήγησης. Το πακέτο ηλεκτρονικών προτύπων περιλαμβάνει ενσωματωμένο ABS Bosch Cornering, φώτα Cornering, έλεγχος τροχών, έλεγχος πρόσφυσης και έλεγχος συγκράτησης οχήματος, καθιστώντας αυτή την μοτοσυκλέτα το benchmark του τμήματος.

Χάρη στους τροχούς – 19 “μπροστά και 17” πίσω – το Multistrada 1260 Enduro είναι ιδανικό για μεγάλες περιπέτειες. Διαθέτοντας αναβαθμισμένη ηλεκτρονική ημι-ενεργή ανάρτηση Sachs (με 185 χιλιοστά κίνηση εμπρός και πίσω) και δεξαμενή καυσίμου 30 λίτρων, το Enduro έχει μια αυτονομία πάνω από 450 χιλιόμετρα.

Με αναβαθμισμένη εργονομία (η σέλα, το τιμόνι και το κέντρο βάρους είναι όλα χαμηλότερα από την έκδοση 1200) και μια νέα ρύθμιση ανάρτησης εξασφαλίζει περισσότερη άνεση και διασκέδαση σε οποιονδήποτε αναβάτη σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Μια εξελιγμένη νέα διεπαφή ανθρώπου μηχανής (HMI) εξασφαλίζει – μέσω μιας έγχρωμης οθόνης TFT 5 “και των χειριστηρίων διακόπτη – φιλικό προς τον οδηγό, έλεγχο όλων των ρυθμίσεων και λειτουργιών της μηχανής, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πολυμέσων Ducati (DMS) που συνδέει την μοτοσυκλέτα με τον αναβάτη με smartphone μέσω Bluetooth, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες πολυμέσων (εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα κειμένου, μουσική). Άλλα χαρακτηριστικά του Multistrada 1260 Enduro περιλαμβάνουν σύστημα αυτόματου ελέγχου ταχύτητας και σύστημα hands-free.

Το Multistrada 1260 Enduro είναι συμβατό με το νέο Ducati Link App: αυτό επιτρέπει στους αναβάτες να ρυθμίσουν τη λειτουργία ταξιδιού (συνδυασμός Λειτουργίας φόρτωσης και οδήγησης) και να προσαρμόσουν τις παραμέτρους του κάθε τρόπου οδήγησης (ABS, Ducati Traction Control κλπ.) Μέσω των smartphones τους . Αυτή η ευέλικτη εφαρμογή παρέχει επίσης εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες συντήρησης, ένα εγχειρίδιο χρήστη και έναν εντοπιστή της Ducati Store. Επιπλέον, το App Ducati Link επιτρέπει στους αναβάτες να καταγράφουν τις επιδόσεις και τις διαδρομές, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες ιππασίας Enduro 1260.

Το νέο Multistrada 1260 Enduro θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Ducati Red and Sand. Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων αξεσουάρ, όπως τα πάνελ αλουμινίου και η κορυφαία θήκη, καθώς και τα πακέτα Touring, Sport, Urban και Enduro. Το Multistrada 1260 Enduro θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο στην έκθεση EICMA του Μιλάνου και θα φτάσει σε αντιπροσωπείες από τις αρχές του 2019.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑVIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα