Νέο DAYTONA Moto2 765 LIMITED EDITION από την Triumph

Η Triumph ανακοίνωσε σήμερα τη νέα μοτοσικλέτα Daytona Moto2 765 Limited Edition σε συνεργασία με τη Dorna.

Όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 23 Αυγούστου σε ειδική εκδήλωση στο Silverstone κατά τη διάρκεια του αγώνα του MotoGP, όπου θα παρουσιαστούν σε ένα θεαματικό γύρο παρέλασης στην πίστα του Silverstone, και θα την οδηγήσουν δύο πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές!

Θα κατασκευαστούν 765 μοτοσυκλέτες σε δύο εκδόσεις.

Το νέο Daytona Moto2 765 Limited Edition θα αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα του βρετανικού μύθου. Με το σασί του Daytona που κέρδισε το πρωτάθλημα και ένα νέο κινητήρα 765 Moto2 που προσφέρει την υψηλότερη δύναμη και ροπή Daytona, θα είναι μια μοναδική συνεργασία – η πρώτη φορά με το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Το νέο Daytona Moto2 765 Limited Edition θα είναι ότι ποιο πλησιέστερο σε μια μοτοσυκλέτα Moto2 που θα μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο. Θα κατασκευαστούν 765 μηχανές για την αγορά της Ευρώπης και της Ασίας και άλλες 765 για τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η Triumph έχει δηλώσει ότι υπήρξε συντριπτικά θετική ζήτηση των πελατών για αυτή την μοτοσυκλέτα, οπότε όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να «τρέξουν» στην αντιπροσωπία να δηλώσουν ενδιαφέρον!

Σχετικά Άρθρα