Νέα Triumph Bonneville T100 και T100 Black – Μία αυθεντική για τον καθένα.

Οι ολοκαίνουργιες Triumph Bonneville T100 και T100 Black – Μία αυθεντική για τον καθένα.bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-34

  • Το συναρπαστικό νέο σημείο εισόδου για την διεθνώς επευφημισμένη οικογένεια Bonneville έφτασε στην μορφή των κλασικής εμφάνισης T100 και T100 Black. Τώρα ακόμη πιο προσβάσιμες και ελαφρύτερες από την T120, οι ολοκαίνουργιες Bonneville T100 και T100 Black καθιστούν την απόκτηση ενός αυθεντικού συμβόλου ευκολότερη από ποτέ.
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Για να γίνουν οι νέες κλασικές Bonneville T100 και T100 Black ακόμη πιο προσβάσιμες, ένα κιτ διπλώματος Α2 για τοποθέτηση από τον ντίλερ θα είναι διαθέσιμο για τα μοντέλα που θα διατίθενται από την άνοιξη και μετά.
  • Εμπνευσμένες από την θρυλική Bonneville του ’59, και με στυλ που ενσωματώνει περισσότερο το μοναδικό σχεδιασμό και χαρακτήρα της αυθεντικής μοτοσυκλέτας, οι T100 και T100 Black διαθέτουν όλο το διαχρονικό στυλ και τις χαρακτηριστικές πινελιές ενός γνήσιου μοτοσυκλετιστικού συμβόλου.
  • Συνδυάζοντας λεπτομέρειες και φινίρισμα των υψηλότερων προδιαγραφών με την ποιότητα, την απόδοση, τις δυνατότητες και την άνεση της επόμενης γενιάς Bonneville. Εξοπλισμένες με τον ιδιαίτερα επευφημισμένο κινητήρα Bonneville των 900κ.εκ. με περισσότερη ροπή, καλύτερη οικονομία καυσίμου και πλούσια, βαθύτερη χροιά ήχου εξάτμισης.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-33Οι Τ100 και T100 Black αποτελούν τις νεότερες προσθήκες στην τωρινή γκάμα Bonneville, κάθε μία φτιαγμένη για να εμπλουτίσει τον μοναδικό χαρακτήρα Bonneville και να ικανοποιήσει τη σημερινή ζήτηση για μοτοσυκλέτες που συνδυάζουν το διαχρονικό στυλ με τις σύγχρονες δυνατότητες.

Οι ολοκαίνουργιες T100 και T100 Black με τον κινητήρα των 900κ.εκ. είναι ελαφρύτερες από τις Τ120, κάτι που τις καθιστά πιο ευκολοδήγητες και με πάνω από 150 αξεσουάρ διαθέσιμα, πιο εύκολες  να τις διαμορφώσεις όπως θες.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-42Εμπνευσμένη εμφάνιση

Εμπνευσμένες από την θρυλική Bonneville του ’59, και με στυλ που ενσωματώνει περισσότερο το μοναδικό σχεδιασμό και χαρακτήρα της αυθεντικής μοτοσυκλέτας, οι T100 και T100 Black διαθέτουν όλο το διαχρονικό στυλ και τις χαρακτηριστικές πινελιές ενός γνήσιου μοτοσυκλετιστικού συμβόλου.
bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-37

Μοιραζόμενες  την χαρακτηριστική σιλουέτα Bonneville και πολλά από τα χαρακτηριστικά της εκπληκτικής T120, οι νέες T100 και T100 Black είναι και οι δύο διαχρονικά σύμβολα, όμορφα εξελιγμένα. Από τις σμιλεμένες γραμμές του χαρακτηριστικού ρεζερβουάρ των 14.5 λίτρων, το περίτεχνα διακοσμημένο καπάκι κινητήρα και τα στυλάτα διπλά όργανα με τις πολλαπλές λειτουργίες, οι νέες T100 θέτουν νέα πρότυπα στην ποιότητα και το φινίρισμα.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-47Η Bonneville T100 διαθέτει πλειάδα λεπτομερειών κλασικής έμπνευσης, εκπληκτικά κομμάτια χρωμίου, όπως τα υψηλής αξίας βουρτσισμένα καπάκια, τα κλασικά κουμπωτά σήματα Triumph, μοναδικά σε αυτά τα δύο μοντέλα, και τους βαθιά χρωμιωμένους καθρέφτες, τις βάσεις ποδιάς και τη στεφάνη του προβολέα.

Συμβάλλοντας στο κλασικό προφίλ Bonneville της T100, υπάρχει μια άνετη σέλα με όμορφες λεπτομέρειες, με σιρίτι σε διαφορετικό χρώμα και περισσότερο αφρώδες για μεγαλύτερη άνεση.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-20
Μαζί με τις αναβαθμίσεις που προσφέρονται στην T100, η T100 Black ενσωματώνει ακόμη περισσότερο στυλ και σοφιστικέ εμφάνιση, με ολόμαυρα στοιχεία στοιχεία που περιλαμβάνουν τους τροχούς, εξατμίσεις peashooter με διπλή επικάλυψη σε ματ μαύρο χρώμα και μαύρα καπάκια κινητήρα για πραγματικά μοναδική εμφάνιση.

 bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-15

Χαρακτηριστικοί χρωματισμοί

Η Bonneville T100 έρχεται σε τρείς κλασικής έμπνευσης χρωματισμούς:

– Aegean Blue και Fusion White με χειροποίητα βαμμένες γραμμές

– Intense Orange και New England White με χειροποίητα βαμμένες γραμμές

– Jet Black

Η Bonneville T100 Black έρχεται σε δύο σκοτεινούς σοφιστικέ χρωματισμούς:

– Jet Black

Matt Black

 bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-18

Πραγματική προσβασιμότητα

Μια από τις βασικές περιοχές εξέλιξης και για τα δύο μοντέλα T100 είναι το νέο πλαίσιο και το σετάρισμα της ανάρτησης που βελτιώνει σημαντικά το επίπεδο άνεσης για τον αναβάτη, δίνοντας καλύτερη συνολικά εμπειρία οδήγησης είτε για μακρινά ταξίδια είτε για την καθημερινή χρήση με συναναβάτη.

Το κάθε μοντέλο διαθέτει μακρύτερη πίσω ανάρτηση και μπροστινό με φυσίγγια που δουλεύουν μαζί για να προσφέρουν στον αναβάτη οδηγική εμπειρία με αίσθηση αλλά ταυτόχρονα και άνεση.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-17Και οι δύο T100 και T100 Black είναι ελαφρύτερες από την T120 και επίσης διαθέτουν μικρότερο μεταξόνιο, ίχνος, και γωνία κάστερ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά T100. Αυτό σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος σέλας και την χαλαρή θέση οδήγησης τις καθιστά ακόμη πιο προσβάσιμες και εύκολες στην οδήγηση από ποτέ, για κάθε αναβάτη.

Για ακόμη περισσότερη βελτίωση της εξαιρετικής οδικής συμπεριφοράς των T100, και οι δύο μοτοσυκλετες είναι στάνταρ εξοπλισμένες με ελαστικά Pirelli Phantom Sportscomp, σχεδιασμένα ειδικά από την Pirelli για την οικογένεια Bonneville, με στιβαρότητα και αλλαγή προφίλ στο εμπρός ελαστικό και βαθύτερο πέλμα πίσω για ασφαλή οδική συμπεριφορά και αυξημένη αντοχή.

 bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-44

Πραγματικές Δυνατότητες

 Το υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας, ποιότητας και φινιρίσματος συνοδεύεται από σύγχρονες δυνατότητες που περιλαμβάνουν πλειάδα τεχνολογικών χαρακτηριστικών επικεντρωμένων στον αναβάτη για μέγιστο έλεγχο και ασφάλεια.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-29Περιλαμβάνονται:

Ride-by-Wire Προσφέρει βελτιωμένη οδηγησιμότητα, αίσθηση, ασφάλεια και έλεγχο, από μονό σώμα ψεκασμού.
ABS Τελευταίας γενιάς σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών – εισάγει νέο επίπεδο ασφάλειας και ελέγχου, παραμένοντας ελάχιστα παρεμβατικό με διακριτική εμφάνιση
Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης Απενεργοποιούμενο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης  μέσω του μενού στα όργανα που μεγιστοποιεί την ασφάλεια του αναβάτη και την άνεση.
Υποβοηθούμενος Συμπλέκτης Σχεδιασμένος ώστε να μειώσει την απαιτούμενη προσπάθεια για τον αναβάτη, με ελαφρύτερη πίεση και αίσθηση, για ευκολότερη οδήγηση και σε μακρινές αποστάσεις.
Πίσω φως LED Ενσωματωμένο στην κλασική εμφάνιση, δημιουργεί ξεχωριστό σχέδιο φωτισμού, με βελτιωμένη κατανάλωση ρεύματος και εξαιρετική ορατότητα.
Immobiliser κινητήρα Εγκεκριμένο (Thatcham) immobiliser ενσωματωμένο στο νέο κλειδί με σήμα Triumph που ξεχωρίζει.
Πρίζα φόρτισης USB Τοποθετημένη κάτω από τη σέλα για βολική φόρτιση των απαραίτητων συσκευών.
Στυλάτα διπλά όργανα Διπλά όργανα (στροφόμετρο και ταχύμετρο) με πολλές λειτουργίες που ενσωματώνουν με έξυπνο τρόπο ένα ψηφιακό σύστημα μενού που ελέγχεται με τον αντίχειρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Με:

–          Ένδειξη σχέσης κιβωτίου

–          Οδόμετρο

–          Δύο υπολογιστές ταξιδιού

–          Ένδειξη σέρβις

–          Αυτονομία

–          Στάθμη καυσίμου

–          Μέση και στιγμιαία κατανάλωση

–          Ρολόι

–          Ρυθμίσεις ελέγχου πρόσφυσης

Μεταξύ άλλων, στην μεγάλη λίστα των εξτρά αξεσουάρ περιλαμβάνονται το cruise control και τα θερμαινόμενα γκριπς.

 Απόδοση που συγκινεί

 Προσφέροντας όλη την ποιότητα, απόδοση και δυνατότητες που αναμένονται από τη σύγχρονη οικογένεια Bonneville, οι T100 και T100 Black εξοπλίζονται με τον εξαιρετικά επευφημισμένο «υψηλής ροπής» δικύλινδρο, οκταβάλβιδο παράλληλο σε σειρά κινητήρα Bonneville 900κ.ε.κ, που προσφέρει περισσότερη ροπή, καλύτερη οικονομία καυσίμου και μια πιο πλούσια, βαθιά χροιά ήχου.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-30Ειδικά ρυθμισμένος για να επιτυγχάνει πολύ περισσότερη ροπή πολύ πιο χαμηλά, παράγει μέγιστη ροπή 80Nm στις 3200 σαλ – μια αύξηση 18% σε σχέση με την απερχόμενη Bonneville T100 για πιο συναρπαστική οδήγηση.

Με βελτιωμένη απόκριση γκαζιού από το σύστημα ψεκασμού ride-by-wire και ένα εξαιρετικό νέο πεντατάχυτο κιβώτιο, τα μοντέλα T100 είναι σχεδιασμένα με διάστημα ανάφλεξης 270° για ήπια, γραμμική απόδοση δύναμης. Ένα σύστημα υδρόψυξης τεχνολογίας αιχμής, προσεκτικά ενσωματωμένο στο διακριτικό χαρακτήρα της Bonneville, μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων και βελτιώνει σημαντικά την οικονομία καυσίμου έως και κατά 29%. Αυτό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο διάστημα σέρβις των 16,000χλμ μειώνουν  δραματικά το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Τα διπλά τελικά εξάτμισης τύπου pea-shooter που ξεχωρίζουν είναι κατασκευασμένα με κλασικό στυλ. Έρχονται με το πανέξυπνο σχεδιασμό twin skin της Bonneville, για κορυφαίο φινίρισμα και καθαρή γραμμή, αποδίδοντας μία μοναδική πλούσια χροιά του χαρακτηριστικού βρετανικού δικύλινδρου.

 bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-31

Περισσότερες επιλογές

 Μια πλήρης σειρά με πάνω από 150 ποιοτικά αξεσουάρ διευκολύνει τους αναβάτες πραγματικά να κάνουν τις Bonneville T100 και T100 Black δικές τους. Για αυξημένη άνεση και πρακτικότητα, τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν θερμαινόμενα γκριπς, κεντρικό σταντ, χειρολαβή συναναβάτη και cruise control. Για τον αναβάτη μακρινών αποστάσεων υπάρχει μια απίστευτη σειρά γκάμα αποσκευών κορυφαίας ποιότητας ώστε να επιλέξει, περιλαμβάνοντας tank bags, δερμάτινες αποσκευές καθώς και συνδυασμό δερμάτινων/υφασμάτινων αποσκευών.

bonneville-t100andt100black_master-cmt-story-guide_issue-v2_final-images-32 

Προδιαγραφές

BONNEVILLE T100 BONNEVILLE T100 BLACK
Τύπος Υδρόψυκτος, οκταβάλβιδος,
1ΕΕΚ, 270° γωνία στροφάλου, παράλληλος δικύλινδρος σε σειρά
Υδρόψυκτος, οκταβάλβιδος,
1ΕΕΚ, 270° γωνία στροφάλου, παράλληλος δικύλινδρος σε σειρά
Χωρητικότητα 900κ.εκ. 900κ.εκ.
Διάμετρος/Διαδρομή 84.6mm x 80mm 84.6mm x 80mm
Σχέση Συμπίεσης 10.55:1 10.55:1
Μέγιστη Ιπποδύναμη 55 PS / 54 HP (40.5kW) @ 5900 rpm 55 PS / 54 HP (40.5kW) @ 5900 rpm
Μέγιστη Ροπή 80Nm @ 3230 rpm 80Nm @ 3230 rpm
Σύστημα Ψεκασμού Ηλεκτρονικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων Ηλεκτρονικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων
Εξάτμιση Χρωμιωμένο σύστημα 2 σε 2 με διπλούς χρωμιωμένους σιγαστήρες Μαύρο σύστημα 2 σε 2 με διπλούς μαύρους σιγαστήρες
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα X ring Αλυσίδα X ring
Συμπλέκτης Υποβοηθούμενος. Υγρός, πολύδισκος. Με καλώδιο. Υποβοηθούμενος. Υγρός, πολύδισκος. Με καλώδιο.
Κιβώτιο 5 ταχυτήτων 5 ταχυτήτων

 

Related Posts