Νέα Kawasaki Z125 και Ninja 125 2019: Πρώτα στοιχεία – VIDEO – Photo

Στις 2 Οκτωβρίου θα γνωρίζουμε όλες τις πληροφορίες για το νέο Kawasaki Z125 και το νέο  Kawasaki Ninja 125, τις 2 μοτοσυκλέτες των 125 κυβικών που θα διευρύνουν το φάσμα των μοντέλων της πράσινης εταιρείας.

Η Kawasaki δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δύο αυτά μοντέλα, μαζί με μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα.

Όπως φαίνεται, έχουν βασιστεί πάνω σε ερευνητικές μελέτες για να γνωρίζουν τις προτιμήσεις των οπαδών της μάρκας, αφού ο σχεδιασμός είναι μια από τις προτεραιότητές της, που ακολουθείται από την αξιοπιστία και τη φήμη της μάρκας . Ως εκ τούτου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι και τα δύο μοντέλα θα μοιάζουν πολύ με τις μεγαλύτερες αδελφές τους τα Ninja και Z.

Τόσο το Kawasaki Ninja 125 όσο και το Kawasaki Z125 θα έχουν κινητήρα μονοκύλινδρο υδρόψυκτο 14,75 ίππων σε συνδυασμό με την αυξημενη αποδοση στις ψηλές και στις μεσαίες στροφές και  με μια καλή ώθηση στην τελική ταχύτητα. Το πλαίσιο είναι σωληνωτό και στις δύο μοτοσυκλέτες και η μέθοδος κατασκευής τους είναι η ίδια όπως στο Kawasaki Ninja H2.

Το Kawasaki Z125, μια επιθετική γυμνή μοτοσυκλέτα

Το Kawasaki Ninja 125, που είναι εμπνευσμένο από το ZX-10RR του παγκόσμιου πρωταθλητή SBK, του Jonathan Rea.

Μείνετε συντονισμένοι και θα μάθουμε περισσότερα στις 2 Οκτωβρίου στην INTERMOT.

Related Posts