Μοτοσικλέτα υδρογόνου σχεδιάζει η Honda

Η Honda έχει καταθέσει νέα σχέδια με πατέντες και ίσως σχεδιάζει να βγάλει μια υδρογόνο / ηλεκτρική Μοτοσικλέτα στην παραγωγή.

Τα πρόσφατα σχέδια πατεντών από το γραφείο R & D της Honda, δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την μοτοσυκλέτα υδρογόνου που σχεδιάζει η Honda και που πολλά στοιχεία δείχνουν πως ίσως  βγει στην παραγωγή σύντομα.

Στα σχέδια ο ηλεκτρικός κινητήρας του πίσω τροχού της μοτοσυκλέτας παρουσιάζεται λεπτομερώς, όπως και το μονόμπρατσο ψαλίδι, που φαίνεται ενισχυμένο

Δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το φυσικό μέγεθος της μοτοσυκλέτας, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις αναλογίες του σχεδίου δεν μοιάζει να είναι μικρή.

Τουλάχιστον, αυτή η υδρογόνο / ηλεκτρική μοτοσικλέτα μάλλον θα είναι μια αρκετά μεγάλη.

Η Honda σίγουρα θα θέλει να βγάλει στην παραγωγή την πρώτη της μοτοσυκλέτας υδρογόνου, αφού η  κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει σχέδια για 40.000 υδρογόνο / ηλεκτρικά οχήματα στον δρόμο της Ιαπωνίας μέχρι το 2020, και ένα δίκτυο 160 αντίστοιχων πρατηρίων σε ολόκληρη τη χώρα με την ίδια προθεσμία.

Έτσι οι συνθήκες μοιάζουν πολύ πιο σοβαρές στο να βγει αυτή η μοτοσικλέτα στην παραγωγή και να εμφανιστεί στα τέλη του 2018 τουλάχιστον σαν “concept”.

Σχετικά Άρθρα