Μηχανόβια γιαγιά διασχίζει μόνη της ολόκληρη τη Ρωσία – VIDEO

Από δέκα χρονών η θυμάται τον εαυτό της πάνω στην μηχανή. Από τότε, έχουν περάσει περίπου 40 χρόνια και έχει ταξιδέψει μόνης της σχεδόν σε ολόκληρη τη , ενώ έχει ιδρύσει και τον γυναικείο σύλλογο μοτοσικλετιστριών, οι «Ατσάλινες Κόμπρες».

Η Σεβαστιάνα Σαμορόντοκ από το Τσελιάμπινσκ της Ρωσίας, είναι , έχει τρία παιδιά και αγαπάει πολύ να περιποιείται τον κήπο της. Τίποτα όμως από όλα αυτά, δεν επέτρεψε να σταθεί εμπόδιο, για να αφήσει την μοτοσικλέτα της όλα αυτά τα χρόνια.

Πάνω από 40 χρονιά οδηγεί μηχανή και έχει καταφέρει να διασχίσει σχεδόν ολόκληρη τη Ρωσία. Έχει ταξιδέψει στα Ουράλια Όρη και έχει βρεθεί σε πολλά απόκρημνα μέρη της χώρας έχοντας για παρέα, μόνο το Ουράλ.

«Από τότε που ήμουν 10 ετών, είμαι πάνω στο «Ουράλ». Η μοτοσικλέτα είναι όλη μου η ζωή, από παιδί αγαπούσα τις μηχανές», λέει σε συνέντευξή της η Σέβα .

Η μόνη περίοδος που άφησε για λίγο τη μηχανή της ήταν όταν έφερε στη ζωή τα τρία παιδιά της. Μόλις όμως μεγάλωσαν άρχισε να οδηγεί ξανά. «Βρίσκω χρόνο να κάνω τα πάντα. Θέλει όμως, καλή οργάνωση», προσθέτει η συνταξιούχος.

Όταν κουράστηκε η Σέβα να ταξιδεύει μόνη της αποφάσισε να ιδρύσει τον γυναικείο σύλλογο μοτοσικλετιστριών, οι «Ατσάλινες Κόμπρες». Από την ίδρυση του συλλόγου έχουν περάσει πέντε χρόνια και συνεχώς εντάσσονται νέα μέλη.

«Η ενέργεια της, η αγάπη της για τη ζωή και την ταχύτητα, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Βλέποντάς την θέλω και εγώ να οδηγώ, να ταξιδεύω και να μην μένω στο σπίτι», λέει η Μαρίνα Σάσοβα, μέλος του συλλόγου.

Οι «Ατσάλινες Κόμπρες» έχουν βρεθεί σε δεκάδες φεστιβάλ μοτοσικλέτας. Επόμενος στόχος τους είναι το ταξίδι στη Μαύρη θάλασσα.

πηγή: sputniknews.gr

Related Posts