Μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Κακολύρη στην Γενική Κατάταξη και την Ε1 στην Καρυά Αργολίδας στις 5 Μαίου

Σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, ο Παναγιώτης Κακολύρης και η άψογη WR250F μοτοσυκλέτα του έδειξαν από την αρχή πως θα ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα! Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια και χωρίς να πάρει ρίσκα, πίεσε μόνο όσο χρειάστηκε!!

Κακολύρης #100

Ο Γιώργος Μανωλίδης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Ε1 και την στην EGP δίνοντας μάχη μέχρι και την τελευταία ειδική για την 7ηθέση. Στην 5η θέση της κατηγορίας βρέθηκε ο Λευτέρης Πανέτης όπου αγώνα με τον αγώνα εξοικειώνεται όλο και περισσότερο πάνω στην WR250F και ανεβάζει τις επιδόσεις του!! Μια άσχημη πτώση στην απλή διαδρομή έθεσε τον Πέτρο Μπίλλη από νωρίς εκτός αγώνα.

Μανωλίδης #111

Άτυχος ήταν και ο Γιώργος Κοινωνάς, ο οποίος άρχιζε να βρίσκει το ρυθμό του μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα ,αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα γύρο πριν το τέλος από σπασμένο καπάκι στον συμπλέκτη μετά από μια πρόσκρουση που είχε με την WR450F πάνω σ’ ένα βράχο.

Κοινωνάς #22

Τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του πραγματοποίησε ο Γιώργος Πισιμάνης που από την αρχή οι χρόνοι του ήταν στο 4-5 της Γενικής Κατάταξης και τον έφερναν έτσι στην 2η θέση της Ε2 κατηγορίας, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από την 3η! Μια λάθος στιγμή στην τελευταία ειδική τον έθεσε εκτός διαδρομής και τον ανάγκασε να “κολλήσει” και να χάσει πάρα πολύ χρόνο, τερματίζοντας έτσι στην 5η θέση της κατηγορίας.

Πισιμάνης #24

Μεγάλη νίκη και για τον Δημήτρη Μαραγκό στην κατηγορία ΕΝ αφού οι χρόνοι του τον έφεραν για πρώτη φορά μέσα στην βαθμολογημένη 15άδα της Γενικής Κατάταξης!!!
Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Ελλάδας

Πανέτης #115

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Ελλάδας τώρα ο Γιώργος Παναγόπουλος κατέκτησε την 2ηθέση στην κατηγορία ΝΕ1 και ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος την 5η!! Ο πάντα ανταγωνιστικός Χρήστος Θεοδοσόπουλος βρέθηκε στη 2η θέση της ΝΕ2 πάνω στη δίχρονη WR250 μοτοσυκλέτα του και ο Αναστάσιος Σαράντης στην 3η θέση της NES!
Δύο συμμετοχές στην Junior Sprint για την ομάδα μας στον αγώνα του Άργους με τον Νικόλα Μιχαηλίδη να κατακτά και πάλι τη 2η θέση και τον Κωνσταντίνο Νούλα την 5η στον πρώτο του αγώνα!!!

Junior Sprint

Μπορεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδας να κάνουν παύση για καλοκαιρινές διακοπές, οι αθλητικές όμως υποχρεώσεις της ομάδας δεν σταματούν εδώ, αφού θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro που θα διεξαχθεί στις Σέρρες 13-15 Ιουνίου!!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ου Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2019 στο Αργος

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου Αγώνα Enduro Νοτίου Ελλάδος 2019 στο Αργος

 

Σχετικά Άρθρα