Με το πρωτότυπο Streetfighter V4 η Ducati στο Broadmoor Pikes Peak International Climb

Η Ducati προετοιμάζεται για το Broadmior Pikes Peak International Hill Climb το οποίο θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου, και θα πάρει μέρος με τον Carlin Dunne, στην ανάβαση στο πιο διάσημο Λόφο του κόσμου με το πρωτότυπο Streetfighter V4, όπου θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά επίσημα!
Ως μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης του νέου μοντέλου, το «Race to the Clouds» έχει αναγνωριστεί ως μια ιδανική περίπτωση για τον έλεγχο της υψηλής απόδοσης του Streetfighter V4.

Σύμφωνα με την παράδοση, το Streetfighter V4 προέρχεται απευθείας από το σπορ Panigale V4 και έχει απογυμνωθεί από το φέρινγκ του, και είναι εξοπλισμένο με ψηλό και φαρδύ τιμόνι. Η υψηλή απόδοση του Desmosedici Stradale των 1100 cm³ διατηρείται και με τα αεροδυναμικά προφίλ (φτεράκια) ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το μοντέλο.

«Το Streetfighter V4 θα είναι ένα από τα αστέρια της παγκόσμιας παρουσίασης για το 2020 της Ducati», δήλωσε ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati. «Το Streetfighter V4 είναι το Panigale για οδήγηση στο δρόμο, οπότε δεν υπήρχε καλύτερη φάση από την ανάβαση του Broadmoor Pikes Peak

Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί στο κοινό στην EICMA 2019 και θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Ducati από τα μέσα Μαρτίου 2020 και μετά.

Related Posts