Μάχες μέχρι τέλους και βάθρο για τη Beta Chachagias στον 3ος αγώνα Enduro στις Σέρρες

Ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της Ε3, ο Γιάννης Τρίγκας κατάφερε να πάρει πολύτιμους βαθμούς και να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας στην κατηγορία. 

Δυνατή εμφάνιση για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα από τον Νάσο Τρίγκα που ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Ε2 και πέμπτη θέση για τον Κωνσταντίνο Σεβαστάκη στην Ε3.

Σε έναν αγώνα που οι μεταβαλλόμενες συνθήκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, η Racing Team έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Τρίγκας στη σέλα της δίχρονης Beta RR 300 ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ομιχλώδες τοπίο της Οινούσσας (πρώτη ειδική) και κατάφερε να προηγηθεί τόσο στην κατηγορία Ε3 όσο και στην EnduroGP. Στη συνέχεια ωστόσο έχασε έδαφος και βρέθηκε να παλεύει για τη δεύτερη θέση της Ε3 και την τετράδα της Γενικής ώστε να περιορίσει στο ελάχιστο τις βαθμολογικές απώλειες. Στην Ε2 ο Νάσος Τρίγκας (Beta RR 250) πάλεψε για το βάθρο σημειώνοντας εντυπωσιακά περάσματα από την ειδική της Οινούσσας ωστόσο έμεινε οριακά τέταρτος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Πέμπτη θέση στην Ε3 για τον Κωνσταντίνο Σεβαστάκη (Beta RR 300) με εμφανώς βελτιωμένη απόδοση στην δεύτερη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Γ. Τρίγκας: “Ξεκίνησα τον αγώνα όσο πιο δυνατά μπορούσα και πίστεψα πως θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα. Δυστυχώς για εμάς η άνοδος της θερμοκρασίας και το σκληρό τερέν δεν μας βοήθησαν και σε συνδυασμό με τον πολύ δυνατό ανταγωνισμό χάσαμε σημαντικό έδαφος στη μάχη της κορυφής. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε μπροστά στον επόμενο αγώνα.’

Ν. Τρίγκας: “Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα βρέθηκα να παλεύω για μια θέση στο βάθρο και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορούσα να σκεφτώ πριν την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση. Εντοπίσαμε κάποια θετικά σημεία όπως η απόδοση μου στη σφιχτή ειδική της Οινούσσας και φυσικά μερικές αδυναμίες πάνω στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε προκειμένου να καταφέρουμε να μπούμε στην τριάδα της Ε2.”  

Κώστας Χαχάγιας: “Βρεθήκαμε στις μετά από ένα δύσκολο διάστημα για την οικογένεια του Γιάννη και του Νάσου και αυτό σίγουρα είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι για όλους μας. Παρόλα αυτά παλέψαμε μέχρι τέλους και πήραμε ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο ανταγωνισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ανασυγκροτούμαστε και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα των Μεγάρων.”  

Επόμενος αγώνας 7 Απριλίου στα Μέγαρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στην Οινούσα Σερρών

WordPress Gallery Extra

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Related Posts