Μάθε από τον καλύτερο! G-Force Jarvis Online Training School

Ποιος φίλος του enduro δεν τον είδε να ελίσσετε στα δύσκολα περάσματα και να “αναρριχάται” στις τεράστιες αναβάσεις του Romaniacs, του Erzberg Rodeo και άλλων αγώνων Hard Enduro και δεν αναρωτήθηκε “μα πως το κάνει”? Ποιος δεν τον είδε να σουζάρει ρολαριστός και να περνά πάσης φύσεως εμπόδια, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην μια ρόδα και δεν τον ζήλεψε?

Graham Jarvis of the United Kingdom celebrates at the Red Bull Hare Scramble, Eisenerz, Austria on May 29, 2016 // Sebastian Marko/Red Bull Content Pool // P-20160529-01369 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Ο λόγος φυσικά για τον Graham Jarvis, οποίος έχει τσακωθεί με την βαρύτητα και τους νόμους της φυσικής και είναι σε μια διαρκή μάχη μαζί τους. Ο τεράστιος αυτός αναβάτης στα 41 του χρόνια και αφού κατέκτησε μόλις, για 5η φορά το Romaniacs, κάνει ένα ακόμα βήμα στην καριέρα του (φυσικά δε σταματά τους αγώνες) τα Online μαθήματα Enduro που μπορεί εύκολα κανείς να παρακολουθήσει.

583239744_1280x720Επειδή όπως είναι φυσικό δε θα μπορούσαν όλοι να πάνε να παρακολουθήσουν από κοντά τα μαθήματα που παραδίδει ο Jarvis στα training schools του, πλέον μπορεί εύκολα να το κάνει παρακολουθώντας τα ειδικά βίντεο που θα ανεβάζει κατά καιρούς ο έμπειρος αναβάτης με ένα αντίτιμο που θα λέγαμε είναι μηδαμινό, μόλις 1,19 ευρώ στο Vimeo και 1,49 στο Youtube.

Untitled6655-1Ο ίδιος καλωσορίζει τους θεατές του με ένα σχόλιο στο κανάλι του σε Vimeo και Youtube λέγοντας:

“Καλώς ήρθατε στο G-Force Jarvis Online Training School. Σε αυτά τα εκπαιδευτικά βίντεο θα σας διδάξω κάποια πράγματα και τεχνικές που έχω διδάξει σε διεθνή training schools που διοργανώνουμε. Από τα βασικά των τεχνικών οδήγησης μιας enduro μοτοσυκλέτας όπως συμπλεκτάρισμα και έλεγχος του γκαζιού, μέχρι και πιο προηγμένες τεχνικές όπως, πώς να ξεπερνάς μεγάλους βράχους και τεχνικές ανάβασης μιας μεγάλης ανηφόρας και ενός λόφου. Ότι έχει σχέση με το Enduro θα συμπεριλαμβάνεται στα ειδικά βίντεο από την G-Force Jarvis Online Training School”.

 

Σχετικά Άρθρα