Κυριάρχησε η Μπλε δύναμη της Yamaha στον 4ο αγώνα Motocross στα Τρίκαλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Yamaha: 20 & 21 Απριλίου : Ένας ακόμα συναρπαστικός αγώνας, o 4ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στον πανέμορφο Πρίνο των Τρικάλων, με ανοιξιάτικο καιρό, εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλές ΜΠΛΕ συμμετοχές και πολλές νίκες για την ομάδα μας!

MX1: Καθαρή επικράτηση του νικητή Γιάννη Τουρατζίδη στη μεγάλη κατηγορία και στα δύο σκέλη, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση πάντα αποδίδουν!

Γιάννης Τουρατζίδης: Πάντα ψηλά!!

Στην ίδια κατηγορία (ΜΧ1) και στην 4η θέση της κατάταξης ο Δημήτρης Κοντολέτας, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Δημήτρης Κοντολέτας : Ταχύτερος γύρος αγώνα!

ΜΧ2 – ΜΧ2Τ : Απολαυστικό θέαμα με κορυφαίου επιπέδου απόδοση και  από τους νεαρούς αθλητές μας. Ο Ανδρέας Ανδρέου μας συνεπήρε με την οδήγησή του, όμως μια πολύ άσχημη πτώση τον απομάκρυνε προσωρινά από το βάθρο!

Ανδρέας Ανδρέου : ασυγκράτητος!

 Ο Δημήτρης Σάγμαλης (ΜΧ2Τ) που συναγωνίζεται στα ίσα τους αναβάτες της ΜΧ2, κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει στο 2ο σκαλί της ΜΧ2 κάνοντας έναν συναρπαστικό αγώνα.

Αντώνης Σάγμαλης: τολμηρός!

Στην ΜΧ2 απολαύσαμε επίσης τον Δημήτρη Μπαξεβάνη να οδηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να καταφέρνει το καλύτερο έως τώρα αποτέλεσμά του τερματίζοντας στην 4η θέση και τον Δημήτρη Τουρατζίδη να φτάνει στην 7η θέση της κατάταξης παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο.

Δημήτρης Μπαξεβάνης: ορμητικός!

Δημήτρης Τουρατζίδης: πεισματάρης!

MX85: Ο Νικόλας Κανελλόπουλος, οδήγησε ως έμπειρος αναβάτης και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Νικόλας Κανελλόπουλος

ΜΧ65: Με δύο καρό σημαίες σε κάθε αγώνα μας έχει συνηθίσει ο Σωτήρης Φωτάκης και τα κατάφερε ακόμα μια φορά!

Σωτήρης Φωτάκης

Μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή του τοπικού συνεργάτη μας ΝΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με την μπλε ομάδα του! 3 συμμετοχές με ΥΖ85 και μία με ΥΖ65 όλες με τα χαρακτηριστικά χρώματα της ομάδας.

Noulas Team

Εξαιρετική η παρουσία του συνεργάτη μας από τη Βουλγαρία MARTIN DODOROV, ο οποίος κέρδισε και τα δύο σκέλη της κατηγορίας OPEN, συνδυάζοντας την ιδιότητά του ως συνεργάτη με την ιδιότητα ενός δυναμικού αναβάτη και εκπαιδευτή. Μαζί του ο μικρός DAVI TSANKOV, με ΥΖ65 κερδίζει την 3η θέση στην μικρή κατηγορία.

Απονομή OPEN : TODOROV 1η θέση

Dani Tsankov : 3η θέση ΥΖ65

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 11 & 12 Μαΐου στον Πύργο!

 

Σχετικά Άρθρα