ΚΤΜ ORANGE DAYS παντού και το 2020

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

Σε 8 πόλεις, 15 ημέρες, περισσότεροι από 700 αναβάτες πραγματοποίησαν πάνω από 500 test ride, με τις μοτοσυκλέτες της KTM να διανύουν περισσότερα από 5.000 χλμ.

Τα τελευταία ORANGE DAYS πραγματοποιήθηκαν εκεί από όπου ξεκίνησαν – από την Αθήνα Το Σάββατο 27 Ιουνίου δεκάδες αναβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES στην οδό Καλλιρρόης για να δουν από κοντά και να οδηγήσουν την ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων των ORANGE DAYS.

Οι 35 μοτοσυκλετιστές πρώτα απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του καταστήματος αλλά και της KTM SEE και στη συνέχεια μια ωραία βόλτα με τα μοντέλα της KTM. Όλες οι μοτοσυκλέτες δούλευαν ασταμάτητα προσφέροντας ευχαρίστηση σε όσους τις οδήγησαν.

Τα μοντέλα Adventure, με πρώτο και καλύτερο το 390 ADVENTURE, αλλά και τα 1290 SUPER ADVENTURE S και 790 ADVENTURE, τα street, 790 DUKE390 DUKE και 250 DUKE και το supersport, RC390 χάρισαν πρωτόγνωρες στιγμές σε νέους και έμπειρους αναβάτες.

Η KTM SEE έδωσε την ευκαιρία σε όσους/όσες το επιθυμούσαν να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών της KTM σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα, μιας και τα ταξίδια της KTM SEE συνεχίζονται και το φθινόπωρο με ενδιαφέροντα events που διεξάγονται κάθε χρόνο μετά το καλοκαίρι.

Μείνετε συντονισμένοι!

Σχετικά Άρθρα