Νέο KTM 450 RALLY REPLICA 2019

Μια ιδέα που είναι πραγματικά  READY TO RACE, η έκδοση του KTM RALLY REPLICA , είναι ίδια με εκείνη των νικητών του Dakar των Walkner, Toby Price και Sam Sunderland.

Το KTM 450 RALLY REPLICA είναι περιορισμένης παραγωγής και θα βγει σε 75 μόνο κομμάτια,  τα οποία είναι ήδη προπουλημένα στην τιμή των 26.000 ευρώ συν ΦΠΑ (32.240€)!

Αυτή η νέα μοτοσυκλέτα απολαμβάνει τώρα την τεχνολογική καινοτομία που ώθησε την αυστριακή εταιρία στην περαιτέρω επιτυχία του Ντακάρ το 2018, με ένα εντελώς καινούργιο σχέδιο που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το rally racing.

Ο κινητήρας 450cc SOHC με ψεκασμό καυσίμου παρέχει πλέον αυξημένη ισχύ του κινητήρα, χάρη στην προσφάτως σχεδιασμένη κυλινδροκεφαλή, τη βελτιωμένη ανθεκτικότητα και τη βελτιωμένη μετάδοση που συμπληρώνεται από ένα νέο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο σώμα πεταλούδας.

Ένα νέο κιβώτιο φίλτρων αέρα προσφέρει περισσότερο χώρο για τα ηλεκτρικά και την μπαταρία ενώ παράλληλα ενισχύει τη συγκέντρωση των μαζών – ένα βασικό σημείο στην ανάπτυξη αυτού του νέου μηχανήματος. Το 2019 KTM 450rallyreplica απολαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, δοκιμασμένο και ανεπτυγμένο με εργοστασιακούς αναβάτες για τους κινδύνους και το στυλ του Dakar που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, καθώς συνδυάζει βελτιωμένη ευελιξία με αυξημένη ευστάθεια στη μεγάλη ταχύτητα, διατηρώντας παράλληλα την απίστευτη σταθερότητα που γνωρίζουν οι μηχανές KTM rally.

Ένα νέο σύστημα ταλάντωσης σε συνδυασμό με έναν ανασχεδιασμένο σύνδεσμο και αποσβεστήρα κραδασμών, μαζί με την ανάρτηση κλειστού φυσίγγου WP XACT PRO 48 χιλιοστών με εξελιγμένη τεχνολογία Cone Valve, προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση κατά την επιτάχυνση. Τα νέα πλαστικά (φέρινγκ) χρησιμοποιούν εξελιγμένη αεροδυναμική για να αυξήσει την άνεση του αναβάτη βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ορατότητα πέρα ​​από τον καινοτόμο πύργο από ανθρακόνημα, ο οποίος στεγάζει τα οργανα πλοήγησης της μοτοσικλέτας στον εμπρόσθιο τροχό. Μία νέα, μαλακότερη σέλα, αναθεωρημένες δεξαμενές καυσίμου και νέα εξάτμιση Akrapovič, τα οποία επίσης συμβάλλουν στη μαζική συγκέντρωση και τη βελτιωμένη κατανομή βάρους, επαναλαμβάνουν το σχεδιαστικό στόχο μίας ελαφριάς, ευκίνητης, άνετης και σταθερής μοτοσυκλέτας.

Σχετικά Άρθρα