Ξεκινά το Superbike 2018 με την πρώτη επίσημη δοκιμή στην Jerez

H Jerez θα φιλοξενήσει τις 10 ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike για 2 ημέρες από την Τρίτη.

Στην Jerez είχε κλείσει η περασμένη σεζόν, με τις τελευταίες δοκιμες τον περασμένο Νοέμβριο με τον Jonathan Rea να κάνει το εντυπωσιακό 1’37.986.

Σε αυτή την διήμερη δοκιμή θα δούμε τον Jonathan Rea όσο και ο Tom Sykes που για το 2018 θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον ρυθμό που είχαν την περασμένη σεζόν πάνω στα ZX-10RR της επίσημης ομάδας της Kawasaki.

Θα δούμε επίσης τους δυο οδηγούς της Ducati, Chaz Davies και Marco Melandri με την ομάδα Ducati Aruba.it.

Chaz Davies

Μια νέα συμμετοχή θα δούμε, αυτή της Aruba.it RacingJunior Team, με τον Michael Ruben Rinaldi.

Παρόντες θα είναι και οι Alex Lowes και ο Michael van der Mark με την επίσημη ομάδα WorldSBK Pata Yamaha.

Με την ίδια ομάδα, Milwaukee Aprilia, οι Lorenzo Savadori και Eugene Laverty θα συνεχίσουν για το 2018 με τις Aprilia RSV4.

Ξεκινώντας το 2018 με μια νέα ομάδα, ο Loris Baz, θα κάνει την αποδυναμωνόμενη επιστροφή του στο paddock του WorldSBK πάνω σε μια BMW.

Η ομάδα της MV Agusta Reparto Corse θα είναι εκεί με τον Jordi Torres και τον  Ayrton Badovini.

Η Red Bull Honda World Superbike Team θα είναι επίσης στην Ισπανία με τους  Leon Camier και Jake Gagne πάνω στα CBR1000RR SP2.

H ομάδα Puccetti Kawasaki για το 2018, θα έχει τον Τούρκο οδηγό Toprak Razgatliogu, ενώ ο Τσέχος αναβάτης, Ondrej Jezek, θα είναι με την ομάδα Guandalini Yamaha.

Ο Leandro Mercado θα είναι φέτος στην κατηγορία με την ομάδα Orelac Kawasaki VerdNatura, ενώ ο Patrick Jacobsen, θα είναι με την Triplem Honda, ενώ ο Gabriele Ruiu θα είναι με την ομάδα GRILLINI RACING TEAM πάνω σε μια SUZUKI GSX-R1000, ενώ τέλος θα είναι και ο Yonny Hernandez με την ομάδα PEDERCINI RACING πάνω σε ένα KAWASAKI ZX-10RR

Μετά από αυτές τις δοκιμές στη νότια Ισπανία, οι αναβάτες Superbike θα συνεχίσουν τις δοκιμές στο Portimao στις 28 και 29 Ιανουαρίου, πάντα σε ιδιωτικά τεστ πριν οι μοτοσυκλέτες σταλούν στο Phillip Island για την τελική επίσημη δοκιμή, από τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, πριν από το Σαββατοκύριακο του 1ου αγώνα που θα ανοίξει την σεζόν του 2018.

– H Σχάρα εκκίνησης για το WorldSBK του 2018

– Ημερολόγιο WorldSBK 2018 – VIDEO

Δείτε Σχετικά άρθρα