Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες!

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει τo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις Σέρρες! Ο μεγάλος αγώνας που τόσο περιμέναμε επιστρέφει στο μέρος που γινόταν επί πολλά έτη!

Το Αθλητικό σωματείο Auto – Moto Club of Serres (ΛΑΜΣ), υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για μια άψογη διοργάνωση.

Αρχής γενομένης με το Super Test την Παρασκευή το απόγευμα όπου οι αγωνιζόμενοι ανά δυάδες θα αγωνιστούν μέσα στο ποτάμι του Αη Γιώργη, η συνέχεια θα δοθεί όλη το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου στην γύρω περιοχή, με τις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές.  Τα paddocks είναι στην περιοχή της Κοιλάδας, μέσα σε κεντρικό σημείο της πόλης με έντονη ζωή και αθλητικές δραστηριότητες και δίπλα στο βουνό! Έδρα είναι το ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa με το Park Ferme και η εκκίνηση γίνεται στον κεντρικό δρόμο της κοιλάδας!

Η διαδρομή θα περιλαμβάνει πολύ μεγάλα ποσοστά off road, ενώ οι 4 κύκλοι του αγώνα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν συχνά περάσματα από τις 12 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (3 διαφορετικές, Enduro, Motocross και Extreme που επαναλαμβάνονται 4 φορές) που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Αη Γιώργη και του Ελαιώνα.

Ο 4ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τις μεγάλες εργοστασιακές ομάδες, καθώς και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο! Παράλληλα όμως, οι Έλληνες αναβάτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν περισσότερο από ποτέ έναν αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν και εθελοντές από όλη την Ελλάδα που να βοηθούν την μεγαλειώδη οργάνωση και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες του αγώνα, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αποτελέσματα στο www.enduro-live.info

afisa GE-Med-Plan

Σχετικά Άρθρα