Κριτής έκλεψε ένα εξάρτημα από το Suzuki του Rins στη Jerez

Κριτής έκλεψε το λάστιχο που καλύπτει το δοχείο υγρών  φρένων, και ο Rins απάντα με χιούμορ για την περίπτωση.

Μία από τις πιο ασυνήθιστες περιπτώσεις των τελευταίων χρόνων στο MotoGP συνέβη στον αγώνα στην Jerez. Ένας κριτής εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή που ο Alex Rins σταμάτησε τη μοτοσυκλέτα του για να χαιρετήσει τους οπαδούς και έκλεψε ένα εξάρτημα από το Suzuki του.

Το εν λόγω κομμάτι ήταν το καουτσούκ που καλύπτει το δοχείο υγρών  φρένων. Ο κριτής δεν συνειδητοποίησε ότι, οι κάμερες πάνω στην μηχανή καταγράφουν την κλοπή. Ο κριτής κρατούσε το Suzuki GSX-RR του Rins ενώ ήταν με τους οπαδούς και βρήκε την ευκαιρία να κλέψει το κομμάτι.

Το βίντεο εκείνης της στιγμής διέρρευσε για λίγο στα κοινωνικά δίκτυα, όπου έγινε γρήγορα viral , άλλα το αφαιρέθηκε λογω πνευματικών δικαιωμάτων.

Μετά τον αγώνα, ο ίδιος ο Rins ρωτήθηκε γι ‘αυτό από τους ισπανούς δημοσιογράφους στη Jerez και ο οδηγός της Suzuki απάντησε με χιούμορ : «Έχω δει τις εικόνες. Είναι εκπληκτικό, δεν έχω λόγια … Δεν ξέρω τι να πω. Αν το δω να πουλιέται στο internet, θα το αγοράσω.»

Όπως επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Simon Patterson , ο κριτής έχει εντοπιστεί και εχει ήδη κληθεί από την Διεύθυνση Αγώνα να πάει στο box της Suzuki για να ζητήσει συγνώμη για την κλοπή.

Σχετικά Άρθρα