Κορυφαίες επιδόσεις για την Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team στον 1ο αγώνα MX στις Σέρρες

Ο Αλέξης Γεωργαντάς πρωτοπόρος στην MX2 μετά τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος

Το ξεκίνημα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2019 αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες βρίσκει την Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Μετά από μια καλή χειμερινή προετοιμασία επάνω στις νέες μοτοσυκλέτες Husqvarna τους, οι Αλέξης Γεωργαντάς και Άρης Τσαρνάς αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του πρώτου γύρου για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και έφεραν την Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team στην κορυφή στις Σέρρες.

Πρωταγωνιστής της ομάδας στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου ήταν ο Αλέξης Γεωργαντάς, ο οποίος φάνηκε καλά προετοιμασμένος και αρκετά γρήγορος επάνω στην HUSQVARNA FC 250 του 2019. Έχοντας δυνατές μάχες με τον αναβάτη από την Βουλγαρία Michael Ivanov [εκτός βαθμολόγησης πρωταθλήματος], αλλά και τον συναθλητή του Φραγκίσκο Ζούνη, ο Αλέξης πήρε μια τρίτη και μια δεύτερη θέση στα σκέλη της ΜΧ2.

Συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς, ο Αλέξης ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ισοβαθμώντας στην κορυφή της βαθμολογίας της ΜΧ2 με τον Φραγκίσκο Ζούνη. Με όπλο την μεγάλη του αγωνιστική του εμπειρία, ο Αλέξης μένει προσηλωμένος στον βασικό του φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία.

Αγωνιστικό ντεμπούτο επάνω στη νέα HUSQVARNA FC 450 του 2019 έκανε και ο Άρης Τσαρνάς στις Σέρρες. Με δύο σταθερές επιδόσεις στα σκέλη της ΜΧ1 και αψηφώντας έναν μικρό τραυματισμό στο γόνατο, ο Άρης ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα με δύο πολύ καλές τέταρτες θέσεις στην κορυφαία κατηγορία.

Η Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για τον δεύτερο γύρο του Π.Π. ΜΧ που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος στις 16-17 Μαρτίου.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Husqvarna FC 250: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα αποτελέσματά μου στις Σέρρες. Στο πρώτο σκέλος έκανα μια μέτρια εκκίνηση και πάλεψα αρκετά στη συνέχεια. Βρισκόμουν στην δεύτερη θέση για μεγάλο διάστημα αλλά δέχτηκα προσπέραση στον τελευταίο γύρο με αποτέλεσμα να τερματίσω τρίτος. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες στην πίστα και ενδιάμεσα στα σκέλη κάναμε με τον μηχανικό μου κάποιες νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις που μας βγήκαν.

Στο δεύτερο σκέλος είχα πολύ καλή εκκίνηση. Βρέθηκα γρήγορα τρίτος και πέρασα άμεσα στην δεύτερη θέση όπου και τερμάτισα. Το διήμερο στις Σέρρες κλείνει με πολύ θετικά αποτελέσματα. Συνεχίζω δυνατά τις προπονήσεις μου και το ραντεβού μας τώρα είναι στον επόμενο αγώνα στο Άργος.”

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις Σέρρες. Στο πρώτο σκέλος είχα ένα κόλλημα στο πέσιμο της μπάρας κι έχασα λίγο χρόνο. Στη συνέχεια, σε μια μάχη με συναθλητή μου, είχα ένα μικρό τραυματισμό στο γόνατο και αισθάνθηκα πόνο. Το δεύτερο σκέλος ήταν περίπου ίδιο για εμένα. Προσπάθησα αρκετά να βρω τις σωστές γραμμές στην πίστα και σε γενικές γραμμές αισθάνθηκα πως υπήρχε ακόμα αρκετός χώρος για βελτίωση. Ευτυχώς ο πόνος πέρασε σχετικά άμεσα και πλέον αισθάνομαι πανέτοιμος για τον επόμενο αγώνα στο Άργος.”

Φωτογραφίες: CP Productions

Βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα από τον αγώνα των Σερρών εδώ >>.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου αγώνα του Πανελληνίου Μotocross στις Σέρρες με νικητές Τουρατζίδη και Ivanov

WordPress Gallery Extra

Related Posts