Κλιματιζόμενο κράνος Feher ACH-1 – Video – Photo

Το πρώτο κλιματιζόμενο κράνος τώρα διαθέσιμο στην αγορά. Το είναι το πρώτο αυτοδύναμο κλιματιζόμενο κράνος μοτοσικλετών παγκοσμίως.

Για να δούμε πως λειτουργεί το σύστημα κλιματισμού σε αυτό το κράνος όπως μας το περιγράφει η ίδια εταιρία που το παράγει.

Το Feher ACH-1 χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ψύξη των καθισμάτων στα οχήματα που κατασκευάστηκαν από τις Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Infiniti, Lexus και GM, μεταξύ άλλων. Εφαρμόζει τη θερμοηλεκτρική τεχνολογία σε συνδυασμό με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Fabric Tubular Spacer Fabric για να κατανέμει ομοιόμορφα τον φιλτραρισμένο, ψυχρό αέρα ελεύθερα σε όλο το εσωτερικό του κράνους.

Άραγε πόσο ποιο κρύο θα είναι το κράνος Feher από το κανονικό κράνος;

Το κράνος Feher ACH-1 δεν έχει σχεδιαστεί για να σας παγώσει το κεφάλι ή να δημιουργήσετε ένα δροσερό περιβάλλον γύρω από το πρόσωπό σας όπως όταν οδηγείτε σε ένα αυτοκίνητο. Είναι σχεδιασμένο για να μειώνει τη θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου γύρω από το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια ζεστών διαδρομών σε σύγκριση με τη χρήση παραδοσιακού κράνους.

Αυτή η διακύμανση θερμοκρασίας θα είναι πιο σημαντική σε υψηλότερες θερμοκρασίες και μπορεί να είναι μέχρι δέκα έως δεκαπέντε βαθμών διαφορά. Κρατώντας δροσερό το κεφάλι σας, το σώμα σας θα αισθανθεί λιγότερο επηρεασμένο από τη ζέστη και θα σας κάνει να ευχαριστηθείτε και να κάνετε μια πιο άνετη βόλτα σε ζεστές συνθήκες από ό, τι με το κανονικό κράνος.

Το κράνος Feher τροφοδοτείται από τη μπαταρία της μοτοσυκλέτας σας. Έρχεται με το απαραίτητο καλώδιο για σύνδεση με την μπαταρία και ένα καλώδιο γρήγορης αποσύνδεσης με διακόπτη. Είναι επίσης δυνατή η τροφοδοσία της μονάδας με μπαταρίες που μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά.

Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο όλο αυτό το πρόσθετο βάρος και το καλώδιο θα είναι άνετο κατά την οδήγηση, άλλα κάθε πρόσθετη «άνεση» απαιτεί και θυσίες και κάτι παραπάνω από 500 δολάρια!


WordPress Gallery Extra

Related Posts