Κλείνει και πάλι για ανακατασκευή η πίστα Dragster των Σερρών

Μόλις λίγες εβδομάδες από τα εγκαίνια της πίστας Dragster των Σερρών, που έγιναν στον 3ο Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster, θα κλείσει και πάλι για ανακατασκευή!

Μια ανακοίνωση από την ΛΕ.Ν.Ο.Ε. (Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδος) στην σελίδα της στο Facebook ανακοινώνει το κλείσιμο και την ανακατασκευή της πίστας Dragster  στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Μετά από πολλές εβδομάδες συσκέψεων με τεχνικές εταιρίες, μηχανικούς, εδαφολόγους για το πως θα μπορέσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα των διαδρομών, πήραμε την απόφαση όπως υποσχεθήκαμε να ξηλωθεί όλο το βιομηχανικό κομμάτι τις πίστας του dragster και να γίνει από την αρχή με τα τελευταία μηχανήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα κλείσει την Δεύτερα ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες στους διάδρομους και να σφραγίσει όλο το μήκος τις πίστας με σταθερά τσιμεντένια τζέρσεϊ .
Ένα πολύ καλό νέο είναι ότι μετά τις πιέσεις μας προς την διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου ελήφθη η μεγάλη απόφαση να φαγωθεί το κερμπ και η κλίση τις Κ1 ώστε να έρθουμε στο σημείο μηδέν της ασφάλτου τις πίστας και να ξεκινήσει από εκεί η διαμόρφωση προς την εκκίνηση.

Δεν υπολογίζουμε ούτε τσιμέντα, ούτε κόλλες, ούτε λάστιχα φτάνει να γίνει αυτό που πρέπει. Σε όλες τις εργασίες θα υπάρχει φωτορεπορτάζ για την καλύτερη σας ενημέρωση και πριν τον πρωταθληματικό αγώνα θα γίνει το τελικό τεστ όπου θα μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ευχαριστούμε τον διευθύνων σύμβουλο του αυτοκινητοδρομίου κύριο Ζιχναλη Μάριο για την εγρήγορση και τα ανοιχτό μυαλά, αυτιά, μάτια του.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Σχετικά Άρθρα