Κερδίστε προσκλήσεις για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του  “On AnySunday: The Next Chapter”

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις  την επίσημη ευρωπαϊκή πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “On AnySunday: The Next Chapter”, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 21:00, μαζί με τον  σκηνοθέτη  Dana Brown και τον κορυφαίο αναβάτη Robbie Maddison, απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 

bike-spirit-On AnySunday

H πρεμιέρα της ταινίας στις 16 Μαρτίου στην Αθήνα, στις 21:00 στο ιστορικό σινεμά Ατλαντίς, στη Δάφνη, γίνεται για περιορισμένο αριθμό θεατών και δυνατή θα είναι η είσοδος μόνο με την επίδειξη της σχετικής πρόσκλησης.

Παρόντες θα είναι ο σκηνοθέτης Dana Brown και ο κορυφαίος αναβάτης Robbie Maddison, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου αλλά και ένας εκ των πρωταγωνιστών!

Το Red Bull Media House σε συνεργασία με τη Freeride Entertainment (“Where The Trail Ends”, “New World Disorder” film series) κυκλοφορεί το remake της ταινίας που έμελλε να θέσει νέα δεδομένα στην διάδοση της δίτροχης κουλτούρας. Προτεινόμενο για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, το “On Any Sunday” κυκλοφόρησε το 1971 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen και σκηνοθέτη τον Bruce Brown. Σήμερα ο γιος του σκηνοθέτη, Dana Brown, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση δημιουργώντας την ταινία “On Any Sunday: The Next Chapter” και μας πάει ένα βήμα παραπέρα στο βαθύτερο ταξίδι των συγκινήσεων και του ενθουσιασμού πίσω από την παγκόσμια κουλτούρα της οδήγησης μοτοσυκλέτας από κάθε δυνατή σκοπιά. Ο πατέρας Brown εκτελεί χρέη executive producer στο remake της ταινίας ενώ το καστ περιλαμβάνει γνωστά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως τους Robbie Maddison, Marc Marquez, Ashley Fiolek, Travis Pastrana, Carlin Dunne, Doug Henry, Roland Sands, Kenny Roberts, Dani Pedrosa, αλλά και διάσημους ηθοποιούς από τον  Mickey Rourke και την Bo Derek, μέχρι τον Scot Caan.

Δες το trailer της ταινίας:

Σχετικά Άρθρα