Κερδίστε μια Nilox Mini Up Action Camera στον μεγάλο διαγωνισμό του Biker Spirit

Κερδίστε μια Nilox Mini Up Action Camera παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας.

Δείτε τον τυχερό νικητή της κλήρωσης για την Nilox Mini Up Action Camera

Ο διαγωνισμός έληξε στις 28 Φεβρουαρίου 2016. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 1 Μαρτίου 2016, μετά την κλήρωση – η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μία Action Camera είναι πλέον «βασικός εξοπλισμός» για έναν μοτοσικλετιστή, και όχι μόνο,  είναι το αξεσουάρ με το όποιο μπορεί να αποθανατίσει κάποιος στιγμές δράσης, στο δρόμο, στο ταξίδι , στην εκδρομή, στην διασκέδαση του σε High Definition!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, θα πρέπει να κάνεις Like την σελίδα του Biker Spirit ΕΔΩ, να κοινοποιήσεις τον διαγωνισμό στους φίλους σου (το συγκεκριμένο άρθρο) και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα παρακάτω, (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ανάγκες του διαγωνισμού), ώστε να μπεις στην κλήρωση για μια Nilox Mini Up Action Camera, μια ευγενική χορηγία της εταιρίας ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 28η Φεβρουαρίου 2016.

Επισκεφτείτε την σελίδα της Ελληνικής αντιπροσωπείας (της εταιρίας ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ) >> ΕΔΩ <<.

———————————————————————————————————————-

Κάνε  Like την σελίδα του Biker Spirit ΕΔΩ
[easy-fb-like-box url=”https://www.facebook.com/BikerSpiritMagazine” width=”100%” height=”” faces=”true” hidecover=”true” posts=”false”]

———————————————————————————————————————-

NILOX-diagonismos-1

 

Παραλαβή βραβείου

Η παραλαβή της Nilox Mini Up Action Camera θα γίνει απευθείας από την εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, παρουσία και του Biker Spirit. Για να παραλάβετε την Nilox Mini Up Action Camera, θα πρέπει να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα, ώστε να γίνει και η σωστή διασταύρωση.

Ο νικητής του διαγωνισμού, θα ειδοποιηθεί με e-mail αλλά και τηλεφωνικά, ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Biker Spirit.

Το Biker Spirit και η εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Θέλουν με αφορμή το διαγωνισμό να προσφέρουν την δυνατότητα στους φίλους και αναγνώστες μας να νιώσουν την εμπειρία μιας action camera.

 Ο διαγωνισμός του Biker Spirit προβάλλεται και έχει σαν Χορηγούς Επικοινωνίας Διαγωνισμού τα παρακάτω  site που ασχολούνται μόνο με τους διαγωνισμούς στην Ελλάδα: SaveAndWin.gr  –  ediagonismoi.gr – nethall.gr –  KERDISETO – e-contest.gr

Όροι συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας IGF Productions (Biker Spirit)  καθώς και των εταιρειών που προσφέρουν τα δώρα, όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

2. Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους να κάνουν like στην Σελίδα μας και να κοινοποιήσει  τον διαγωνισμό, ώστε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των δώρων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, Πόλη) μέχρι 28/2/2016.

3. Ο Νικητής στο διαγωνισμό θα αναδειχθεί με κλήρωση -η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του Biker Spirit.

4. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω mail καθώς και με τηλέφωνο ενώ θα αναρτηθεί και στην σελίδα μας www.bikerspirit.net. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν εντοπιστεί (π.χ. λόγω αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού) και δεν επικοινωνήσει ο ίδιος με το περιοδικό σε διάστημα 3 ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης, χάνει τo δώρο του, και το Biker Spirit απαλλάσσεται κάθε υποχρέωσης απέναντι του και στη θέση του θα καλείται ο αναπληρωματικός , για τον οποίο θα ισχύουν οι ίδιοι όροι.

5. Η Παραλαβή της Nilox Mini Up Action Camera θα γίνει απευθείας από την εταιρία ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ παρουσία και του Biker Spirit. Για να παραλάβετε την Nilox Mini Up Action Camera, θα πρέπει να επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα, ώστε να γίνει και η σωστή διασταύρωση.

6. H συμμετοχή στο διαγωνισμό και η αποδοχή των όρων συνιστά έγκριση των υποψηφίων για χρήση του ονόματός τους και των προσωπικών τους στοιχείων, με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Ο νικητής ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά του διοργανωτή του διαγωνισμού ή του δωροθέτη και εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

7. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους του διοργανωτή του διαγωνισμού  τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, Πόλη) και την επεξεργασία τους.

8. Το Biker Spirit σαν διοργανωτής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει οποτεδήποτε το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

IMG_9580NSP_UU_308625_13NXAKLI00001_Particolari_BIG

Σχετικά Άρθρα