KAWASAKI J300, Test Ride – Review, VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – BS RIDE

Για το 2014, το όραμα της Kawasaki ήταν η παρουσίαση του νέου scooter J300.  Η Kawasaki μπαίνει με αυτό το σκούτερ σε έναν κόσμο που δεν είχε έως τώρα παρουσία, φτιάχνοντας ένα μοναδικό σκούτερ.Η ομάδα του BikerSpirit έκανε Test Ride το Kawasaki J300 και σας το παρουσιάζει.

VIDEO KAWASAKI J300 Test Ride

ΣΧΕΔΙΑΣΗ: Το ντεμπούτο της Kawasaki στον κόσμο των Scooter  από οπτικής πλευράς δείχνει να έχει κάνει το πρώτο σωστό βήμα μιας και βλέποντας το J300 δεν μπορεί ακόμα και ο ποιο “δύσκολος” παρά να παραδεχτεί πως είναι ένα όμορφο scooter. Όπως αναφέρει η Kawasaki το J300 είναι σχεδιασμένο από την ομάδα σχεδίασης του εργοστασίου, για αυτό και το J300 είναι στην λογική της Kawasaki  με πολλές αιχμές και γωνίες στην σχεδίαση όπου  προσδίδει μια επιθετικότητα που είναι στο DNA της Kawasaki!

Kawasaki_J300_011

Αν το δεις από πίσω καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για σκούτερ, αν το δεις από μπροστά σου δίνει εντελώς διαφορετική  αίσθηση.
Οι τεράστιοι προβολείς δημιουργούν μια μεγάλη επιφάνεια από τζάμι μαζί με την αρκετά μεγάλη του ζελατίνα που σου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για  μια τουριστική μοτοσυκλέτα. Τα φλας βρίσκονται  δεξιά και αριστερά λίγο ποιο κάτω από τους προβολείς ενσωματωμένα στο φερινγκ και είναι ευδιάκριτα αμέσως.
Ποιο κάτω κάνει την παρουσία του το ψυγείο, τοποθετημένο μέσα στο φερινγκ με τέτοιο τρόπο που το σκούτερ θυμίζει έντονα το Ninja

Βεβαία όπως θα πούμε πολλές φορές σε αυτήν την στήλη η εμφάνιση είναι ένα υποκειμενικό πράγμα και για τον καθένα κάτι ξεχωριστό!

Kawasaki_J300_008

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Ο κινητήρας είναι 299 cm3 και η πρώτη εντύπωση που αφήνει είναι εξαιρετική, με την δύναμη του και την γρήγορη απόκριση του στο άνοιγμα του γκαζιού.
Οι 28 ίπποι που ανακοινώνει η εταιρία μας φάνηκαν απόλυτα αληθινοί.
Είναι μονοκύλινδρος τετράχρονος, υδρόψυκτος με 4 βαλβίδες και με κυβισμό στα 299 cm3.
Την τροφοδοσία του  καυσίμου  την κάνει ο ηλεκτρονικός ψεκασμός της Keihin με ένα σώμα 34 mm και η ανάφλεξη του είναι  πλήρως ψηφιακή ελεγχόμενη από το ECU που λαμβάνει υπόψη του την θερμοκρασία του ψυκτικού υγρού, την θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, τη θέση του γκαζιού, τη γωνία του στροφάλου, τον αέρα που μπαίνει στο φιλτροκούτι, την ταχύτητα του σκούτερ και δίνει στον κινητήρα την ιδανική ποσότητα καυσίμου, ανεξαρτήτως συνθηκών, κάνοντας το έτσι πάρα πολύ οικονομικό.

Η εκκίνησή του κινητήρα γίνεται εύκολα από τη μίζα, το μοτέρ του είναι ήσυχο και ο ήχος της εξάτμιση είναι μπάσος και ιδιαίτερα συμπαθητικός για τα γούστα μας.

Η Μετάδοση γίνεται με φυγοκεντρικό συμπλέκτη CVT και η τελική μετάδοση με Ιμάντα.

Kawasaki_J300_004

ΠΛΑΙΣΙΟ: O Τύπος πλαισίου του είναι σωληνωτό τύπου διαμάντι, από ατσάλι και είναι στιβαρό με αποτέλεσα να σου δίνει πολύ καλή αίσθηση στο δρόμο.
Στην μέση το σκούτερ έχει αρκετό χώρο κατειλημμένο για να μπορέσουν  οι σωλήνες του πλαισίου να είναι μακριά από το κέντρο, για να υπάρχει αυξημένη ακαμψία.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ: Η εμπρός ζάντα των 14 ιντσών φοράει ελαστικό 120/80-14 M/C 58S και η πίσω  ζάντα των 13 ιντσών φοράει ελαστικό 150/70-13 M/C 64S.

Kawasaki_J300_020

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Μπροστά  έχει τηλεσκοπικό πιρούνι 37 mm που κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, διαβάζει αρκετά καλά την άσφαλτο και έχει την απαραίτητη σταθερότητα ακόμα και στην τελική του ταχύτητα.
Πίσω έχει δυο αμορτισέρ με ρύθμιση  προφόρτισης 5 θέσεων όπου και αυτή η διπλή ανάρτηση κάνει καλά την δουλειά της και κυρίως δεν σε κάνει να υποφέρεις στους δρόμους της πόλης με τις πάρα πολλές λακκούβες.

ΦΡΕΝΑ: Μπροστά έχει ένα μονό δίσκο 260 mm τύπου μαργαρίτα με διπίστονη δαγκάνα και βέβαια λειτουργεί πολύ καλά και σε συνδυασμό με το ABS , που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια πατώντας το μπροστινό  φρένο χωρίς να σε φοβίσει πουθενά.
Πίσω έχει ένα μονό δίσκο 240 mm τύπου μαργαρίτα και αυτός με διπίστονη δαγκάνα και είναι αρκετά ισχυρό όπου χρειαστεί.

Kawasaki_J300_018

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Οι διαστάσεις του είναι αρκετά μεγάλες αφού φτάνει σε μήκος 2,235 mm, πλάτος  775 mm και ύψος 1,260 mm.
Όπως δείχνουν και τα νούμερα το J300 είναι μακρύ και αυτό βοηθά στην σταθερότητα του ακόμα και στην τελική του ταχύτητα, αλλά ίσως δυσκολέψει κάποιους στους ελιγμούς μέσα στην πόλη, αν και εμάς δεν μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Το μεταξόνιο  του είναι 1,555 mm.
Το ύψος του είναι χαμηλό με απόσταση από το έδαφος στα 145 mm και με το ύψος της σέλας στα 775 mm που σημαίνει πως μπορεί να το κουμαντάρει άνετα ακόμα και άτομο κάτω του 1,70 ύψους.

Kawasaki_J300_040

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Κάτω από τη σέλα χωράει ένα full face κράνος και μένει αρκετός χώρος για μια τσάντα . Αρκετά καλός συνολικά ο χώρος κάτω από τη σέλα, αλλά κάπως στενός προς το μέρος του οδηγού.  Η σέλα ανοίγει εύκολα με το γύρισμα του διακόπτη και σηκώνετε ομαλά και στέκεται χωρίς να πέφτει χάρις σε ένα μικρό αμορτισέρ που διαθέτει εσωτερικά. Επίσης ανοίγοντας η σέλα ανοίγει αυτόματα ένα μικρό φως που σε βοηθά στο σκοτάδι να δεις.
Στην ποδιά το ντουλαπάκι είναι βαθύ αλλά στενό με πρίζα τύπου αναπτήρα για ρεύμα 12 Volt αλλά με ένα μεγάλο ελάττωμα,  δεν κλειδώνει.

Kawasaki_J300_042

ΟΡΓΑΝΑ: Ο σχεδιασμός των οργάνων είναι απλός και κλασικός, με όμορφο μπλε φωτισμό. Ανάμεσα στα μεγάλα στρογγυλά αναλογικά όργανα του κοντέρ και του στροφόμετρου, βρίσκεται  το ψηφιακό πολυόργανο. Τα κουμπιά χειρισμού των οργάνων είναι λίγο σκληρά και δύσχρηστα όταν φόρας γάντια. Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες είναι πλήρης, υπάρχει, ένδειξη θερμοκρασίας, στάθμης βενζίνης, φλας, φώτα, ρολόι κ.λπ.

ΦΩΤΑ: Τα φώτα του είναι πολύ καλής έντασης, με αρκετή δύναμη και με καλή δέσμη και στις δύο σκάλες, ενώ στα φώτα θέσεως υπάρχουν λάμπες LED.
Στο Πίσω μέρος έχει επίσης δυνατές λάμπες LED .

Kawasaki_J300_026

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ: Για να φτάσεις στο ρεζερβουάρ πρώτα πρέπει να ανοίξεις το πορτάκι, που βρίσκεται πάνω στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, μετά  ξεκλειδώνεις την τάπα, η οποία μπαίνει και βγαίνει εύκολα. Το ντεπόζιτο είναι τοποθετημένο κάτω από το δάπεδο για να κατεβαίνει το κέντρο βάρους του scooter. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 13 λίτρα.

ΣΤΑΝΤ: Έχει δυο σταντ, το κεντρικό και το πλάγιο, τα οποία και τα δυο είναι εύκολα στο άνοιγμα τους και προσφέρουν καλή σταθερότητα. Στο κεντρικό σταντ το σκούτερ σηκώνεται εύκολα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Kawasaki_J300_033

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ: Από διακόπτες έχει τους κλασικούς, στα δεξιά το kill switch , το κουμπί της μίζας και μπροστά τον διακόπτη των αλάρμ.
Στο αριστερό χέρι έχει το κουμπί της κόρνας, των φλας, των φώτων μικρή και μεγάλη σκάλα και μπροστά το σινιάλο.

ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ: Οι  καθρέφτες του είναι αρκετά καλοί και σε σχήμα και ύψος και το οπτικό πεδίο είναι καλό στους περισσότερους σωματότυπους, αν είναι κάποιος εύσωμος με φαρδύς ώμους δεν έχει καλή ορατότατα.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Οι χειρολαβές του πίσω ενώνονται με τη σχάρα και είναι κατασκευασμένα όλα από σκληρό, ανθεκτικό πλαστικό. Οι χειρολαβές είναι μεγάλες και αν χρειαστεί ο συνεπιβάτης μπορεί να κρατηθεί με άνεση.

Οι μανέτες των φρένων είναι ρυθμιζόμενες έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να τις φέρει στα μέτρα του.
Μπροστά στην ποδιά υπάρχει ένα  άγκιστρο ώστε να μπορείς να κρεμάσεις μια τσάντα αν χρειαστείς όταν θα πας για ψώνια.
Ένα θετικό είναι η κεντρική κλειδαριά του σκούτερ όπου έχει φραγή ασφαλείας και για να ανοίξει πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πίσω μέρος του κλειδιού για να ελευθερωθεί η σχισμή και να μπει το κλειδί μέσα.

Kawasaki_J300_015

ΟΔΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ

Ο ΟΔΗΓΟΣ κάθετε πολύ βολικά πάνω στην “αρχοντική” σέλα, ελάχιστα γυρτός μπροστά ενώ τα χέρια, είναι σχεδόν παράλληλα με το έδαφος.

Η ΣΕΛΑ είναι δύο επιπέδων, με τον οδηγό να κάθεται χαμηλά (στα 775mm από το έδαφος). Είναι καλοσχεδιασμένη με αρκετό πλάτος όπως και το μήκος, και με σχετικά ικανοποιητικό αφρώδες που σε κρατά ξεκούραστο μέσα στην πόλη, σε μικρές αλλά και μεγαλύτερες διαδρομές. Για να νιώσεις άβολα και ενόχληση πρέπει να περάσει αρκετή ώρα. Το μαξιλαράκι –  πλάτη του οδηγού τον υποστηρίζει πολύ καλά σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού.
Το υλικό του καλύμματος της είναι αντιολισθητικό.

Kawasaki_J300_034
Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ κάθεται άνετα στο επάνω επίπεδο της σέλας όπου έχει περισσότερο αφρώδες, σε σχέση με εκείνη του οδηγό και έχει και καλή θέα ώστε να μην βαριέται σε κοντινές αλλά και μεγαλύτερες βόλτες. Τα πόδια του συνοδηγού κάθονται στους δυο μασπιέδες που ανοίγουν και είναι βολικοί.  Το κάλυμμα όπως και στο εμπρός κομμάτι της σέλας είναι αντιολισθητικό και έτσι ο συνοδηγός δεν γλιστρά σε απότομα φρεναρίσματα και κοψίματα και δεν πέφτει πάνω στον οδηγό.

Το ΤΙΜΟΝΙ έχει καλό κόψιμο και προς τις δυο κατευθύνσεις  (δεξιά- αριστερά), θα λέγαμε ότι έχει το μέσο όρο κοψίματος των περισσοτέρων μοτοσυκλετών. Το τιμόνι διαθέτει  αντίβαρα με αποτέλεσμα οι κραδασμοί από τον κινητήρα να είναι ελάχιστοι.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που παρέχει το ολόσωμο ΦΕΡΙΝΓΚΠΟΔΙΑ του και η ΖΕΛΑΤΙΝΑ του είναι αρκετά καλή για τον οδηγό από τον αέρα αλλά και από την βροχή. Βέβαια για να πετύχει την καλύτερη προστασία ο οδηγός, πρέπει να μαζευτεί αρκετά μέσα στο σκούτερ κλείνοντας τα πόδια του.
Η ζελατίνα προσφέρει μια καλή προστασία ανάλογα με το ύψος του οδηγού. Στον αναβάτη μας που έχει ύψος 1.85 τον προστάτεψε αρκετά καλά εκτός μερικών στροβιλισμών στην κορυφή του κράνους.

 Kawasaki_J300_013

ΟΔΗΓΗΣΗ

Η πρώτη αίσθηση που παίρνεις ξεκινώντας με το KAWASAKI J300   είναι η άνεση και η ομαλή κύλιση.

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: Παρά τον σχετικά μεγάλο όγκο του, κινείτε μια χαρά ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς να σε φοβίζει. Στο άνοιγμα του γκαζιού από στάση, ξεκινάει δυνατά χωρίς να κομπιάζει δίνοντας την δύναμη του αμέσως.

Kawasaki_J300_045

Τα 60 χ.α.ω έρχονται πολύ γρήγορα και η κίνηση στην πόλη είναι άνετη χωρίς να σε “κωλύει” πουθενά.
Το κράτημα είναι ένα από τα ισχυρά σημεία του KAWASAKI J300, οι σχετικά σφιχτές αναρτήσεις και ειδικά η πίσω  καθώς και οι διαστάσεις των ελαστικών (μεγαλύτερου πλάτους και  χαμηλότερου προφίλ) σε συνδυασμό με τα καλάμια του πιρουνιού, διαμέτρου 37 mm και με διαδρομή 110 mm, σου δίνουν την σταθερότητα και την σιγουριά στις στροφές κυρίως μέσα στους ιδιαίτερα ολισθηρούς δρόμους της πόλης.

Βέβαια όπως είπαμε στις συνθήκες πόλης που θέλεις ελιγμούς δεν μπορεί να συναγωνιστεί άλλα μικρότερα σκούτερ, παρόλα αυτά με λίγη προσπάθεια μπορεί να ελιχθεί  ανάμεσα σε μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα.

Το KAWASAKI J300 έχει πολύ καλά φρένα με δύναμη και πολύ καλή αίσθηση στις μανέτες (που ρυθμίζονται). Το σύστημα ABS που διαθέτει  κάνει το J300 να σου δίνει αίσθηση ασφάλειας που είναι πραγματική κάτι που είναι πολύ βασικό στους δρόμους της πόλης που γλιστρούν πάρα πολύ, πόσο μάλλον όταν θα πέσουν και οι πρώτες ψιχάλες.

Kawasaki_J300_014

ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ: Όταν βγεις στην εθνική νιώθεις ότι οδηγείς μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και αυτό οφείλεται στον δυνατό κινητήρα του που σου δίνει την αίσθηση περισσότερων κυβικών.
Η ροπή του φαίνεται στα προσπεράσματα και στην κίνηση με δύο άτομα. Άνετα ταξιδεύεις χωρίς ζόρι με 120-150 στο κοντέρ, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις αρκετά ξεκούραστα με την υπάρχουσα ζελατίνα. Αν είσαι ψήλος πάνω από 1.80 και έχεις πολλούς στροβιλισμούς που σε ενοχλούν, μπορείς να το λύσεις εύκολα με την τοποθέτηση μιας ψηλότερης ζελατίνας.

Η άνεση που ανοίγει από τα 100 στα 150 είναι αξιοπρόσεκτη που δεν το περιμένεις από ένα σκούτερ 300 κυβικών. Η στάση οδήγησης που είναι ελαφριά γυρτός εμπρός σε προδιαθέτει για μια ποιο σπορ οδήγηση, αν έχεις βέβαια τέτοια διάθεση, χωρίς να θέλουμε να πούμε ότι μπορεί να συγκριθεί έστω και λίγο με μια σπορ μοτοσυκλέτα, παρόλο που το DNA αυτού του σκούτερ είναι Kawasaki.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Η Kawasaki δίνει την απόδοση του κινητήρα με  ιπποδύναμη 28 ίππων, στις 7.750 rpm και ροπή 2,87 kgm, στις 6.250 rpm.
Η πραγματική τελική του KAWASAKI J300  ξεπερνάει τα 150 χ.α.ω.
Στον τομέα της ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού για 100 χιλιόμετρα μεικτής διαδρομής έχει κατανάλωση, 4,5 λίτρα.

Kawasaki_J300_023

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Μιλάμε για ένα σκούτερ Kawasaki με ότι συνεπάγετε αυτό. Παρόλο που το σκούτερ είναι μια παντρειά με την Kymco, διαθέτει ένα χαρακτήρα Kawasaki παρόλο που έχει πολλές ομοιότητες με αντίστοιχο μοντέλο της Kymco. Πιστεύουμε πως οι Ιάπωνες έκαναν μια καλή κίνηση και συνεργάστηκαν με μια από τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής σκούτερ εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο παρά  πολλά χρήματα που θα δαπανούσε αν έκανε έρευνα, εξέλιξη σχεδιασμό και κατασκευή ενός σκούτερ από λευκό χαρτί.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σκούτερ Kawasaki με έναν ισχυρό κινητήρα, πολύ καλής συνολικής απόδοσης και λειτουργίας. Έχει καλό κράτημα και πολύ καλά φρένα. Συνολικά είναι ποιοτικό σε όλα του  τα σημεία με παρά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και άψογο φινίρισμα και δύσκολα θα μετανιώσει όποιος θα το αγοράσει, αφού θα του “βγάλει πολλά γούστα” εκτός όλων των άλλων.
Το Kawasaki J300 κοστίζει 4.995 ευρώ στην απλή έκδοση και 5.145 ευρώ στην έκδοση ABS, για τα μονόχρωμα, μαύρο και ασημί.
Η δίχρωμη έκδοση – special edition – μαύρου και πράσινου κοστίζει 5.395 ευρώ, ενώ το δίχρωμο μοντέλο με ABS φτάνει τα 5.495 ευρώ. Είναι μια τιμή στα επίπεδα της κατηγορίας των 300αριών.
Η Kawasaki διαθέτει επίσης μια σειρά από αξεσουάρ όπως βαλίτσα διαφόρων μεγεθών, καθώς και πλάτες στήριξης για τις βαλίτσες της, κουβέρτα προστασίας, θήκες χεριών προστασίας και μεγαλύτερη ζελατίνα.

Kawasaki_J300_036

Κινητηρας
Τύπος κινητήρα
Υγρόψυκτος, 4χρονος, Μονοκύλινδρος
Κυβισμός
299 cm3
Διάμετρος x διαδρομή
72.7 x 72.0 mm
Σχέση συμπίεσης
10.8:1
Σύστημα βαλβίδων/εισαγωγής
SOHC, 4 βαλβίδες
Σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου
Fuel injection:φ34 mm x 1
Ανάφλεξη
Έλεγχος από το ECU (πλήρως ψηφιακή ανάφλεξη)
Εκκίνηση
Μίζα
Λίπανση
Εξαναγκασμένη λίπανση υγρού κάρτερ

Μεταδοση
Μετάδοση
CVT με φυγοκεντρικό συμπλέκτη
Τελική μετάδοση
Ιμάντας
Αρχική σχέση μετάδοσης
2.220 ~ 0.790
Τελική σχέση μετάδοσης
7.222 (43/16 x 43/16)

Πλαισιο
Τύπος πλαισίου
Σωληνωτό τύπου διαμάντι, από ατσάλι
Rake/Trail
28o / 113 mm
Διαδρομή, εμπρός
110 mm
Διαδρομή, πίσω
100 mm
Ελαστικά, εμπρός
120/80-14 M/C 58S
Ελαστικά, πίσω
150/70-13 M/C 64S
Γωνία στροφής, αριστερά/δεξιά
40o / 40o

Αναρτησεις
Ανάρτηση, εμπρός
Τηλεσκοπικό πιρούνι 37 mm
Ανάρτηση, πίσω
Διπλή ανάρτηση με ρυθμιζόμενη προφόρτιση 5 θέσεων

Φρενα
Φρένα, εμπρός
Μονός δίσκος 260 mm τύπου μαργαρίτα. Διπίστονη δαγκάνα
Φρένα, πίσω
Μονός δίσκος 240 mm τύπου μαργαρίτα. Διπίστονη δαγκάνα

Διαστασεις
Διαστάσεις (MxΠxΥ)
2,235 x 775 x 1,260 mm
Μεταξόνιο
1,555 mm
Απόσταση από το έδαφος
145 mm
Ύψος σέλας
775 mm
Ρεζερβουάρ
13 λίτρα
Βάρος (πλήρης)
191 kg

Επιδοσεις
Μέγιστη ιπποδύναμη
20.3 kW {28 PS} / 7,750 rpm
Μέγιστη ισχύς με Ram Air
28.7 Nm {2.9 kgm} / 6,250 rpm

Τον οδηγό μας έντυσε η εταιρεία Τζωρτζόπουλος με κράνος SHOEI, μπουφάν και γάντια της IXS και μπότες της W2.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΕΤΕ Η ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, DOWNLOAD

WordPress Gallery Extra

# BS RIDE

Κείμενο
Σπύρος & Γιώργος Φιωτάκης

Φωτογραφίες
Ιωάννα & Γιώργος Φιωτάκης

Έντυπο – Γραφικά
Ιωάννα Φιωτάκη

Video Μοντάζ
Γιώργος Φιωτάκης

Video Κάμερες
Ιωάννα Φιωτάκη
Δημήτρης Τσούρας
Γιώργος Φιωτάκης

Παραγωγή
Biker Spirit Magazine
www.bikerpirit.net
© 2014

Εκτέλεση Παραγωγής
IGF Productions
www.igf.gr

Σχετικά Άρθρα