Καλύτερη αίσθηση για την Ducati την 2η μέρα δοκιμών στην Ταϊλάνδη

Οι Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo ολοκληρώνουν τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Buriram στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Σήμερα οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Ducati συνέχισαν και πάλι να δουλέυουν για την αναπτύξουν τις Desmosedici GP18 και να προετοιμαστούν  για τον αγώνα που θα γίνει εκεί στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Andrea Dovizioso τερμάτισε στην ένατη θέση με χρόνο 1’30.494, ενώ ακριβώς πίσω του τερμάτισε ο Jorge Lorenzo, του οποίου ο καλύτερος γύρος ήταν 1’30.729.

AndreaDovizioso

«Σήμερα κάναμε πολλή δουλειά, κάνοντας συγκρίσεις τόσο με τα νέα fairings όσο και με το νέο σασί και έτσι είμαι ικανοποιημένος που είχα μια ολόκληρη μέρα για να δοκιμάσω αυτά τα νέα εξαρτήματα. Όπως συμβαίνει με τα πάντα, έτσι και εδώ υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά ευτυχώς έχουμε θετικά αποτελέσματα με όλα τα νέα πράγματα και αυτό είναι πραγματικά καλό. Ήμασταν γρήγοροι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το μαλακό ελαστικό, αλλά ίσως οι χρόνοι εδώ είναι πιο δύσκολο να ερμηνευθούν από ό, τι στη Μαλαισία, ειδικά επειδή η Michelin εξακολουθεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτή την πίστα. Δεν είναι τόσο εύκολο να ερμηνεύσουμε το επίπεδο των άλλων αναβατών, αλλά και σήμερα η μοτοσυκλέτα μας αποδείχθηκε πολύ ανταγωνιστική.»

JorgeLorenzo

«Για άλλη μια φορά, η σημερινή ημέρα δεν ήταν τόσο θετική για μένα. Δεν ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, δεν έχω καλή αίσθηση με την μοτοσυκλέτα μου και πρέπει να βρούμε τους λόγους. Παρόλο που φαίνεται ότι οδηγώ καλύτερα σε πολλά σημεία της πίστας, άλλοι αναβάτες είναι ακόμα καλύτεροι και γι ‘αυτό είμαστε κάπως πίσω από τους χρόνους μας. Ωστόσο, έχουμε κάποιες ιδέες για αύριο, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να επιλύσουμε αυτά τα προβλήματα και να βελτιωθούμε πάνω από όλα.»

Σχετικά Άρθρα