Ιπτάμενη μοτοσυκλέτα Lazareth LMV 496 – VIDEO TEASER

Η ιπτάμενη μοτοσυκλέτα της Lazareth έρχεται σε λίγες μέρες. Φαίνεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά έρχεται το Lazareth LMV 496, μια μοτοσικλέτα που φτιάχνεται από το εκκεντρικό γαλλικό οίκο.

Χάρη σε ένα σύστημα κινητήρων Jet και σε συνδυασμό με τους τροχούς του, θα έχουμε αυτό το φουτουριστικό όχημα.

Με την ευκαιρία αυτή, η γαλλική μάρκα κυκλοφόρησε ένα βίντεο teaser του επόμενου έργου τους: μια ιπτάμενη μοτοσικλέτα.

Και είναι σοβαρό. Το Lazareth LMV 496 , όπως ονομάζεται αυτό το μοντέλο, φαίνεται να είναι μοτοσικλέτα με ένα είδος συστήματος jet με το οποίο φαίνεται να μπορεί να απογειώνεται από το έδαφος.

Από αυτό που βλέπουμε στο βίντεο, μοιάζει με το Lazareth LM 847, της τετρακύλινδρης μοτοσικλέτας με τον κινητήρα V8 της Maserati. Για τα υπόλοιπα, έχει ένα είδος καβαλέτων για να στηρίξει τη μοτοσικλέτα, ενώ ένας μηχανισμός περιστρέφει τους τέσσερις τροχούς για να τα τοποθετήσουν παράλληλα με το έδαφος, όπου είναι συνδεδεμένοι οι προωθητήρες.

Μια τρέλα; Μια ουτοπία, μια βλακεία; Πέρα από άλλους παράγοντες, αγαπάμε τη δημιουργική ελευθερία και την απουσία των ορίων.

Το Lazareth LMV 496 , η ιπτάμενη μοτοσικλέτα που ονειρεύτηκαν στον Γαλλικό οίκο θα την δούμε στις 31 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα την γνωρίσουμε καλύτερα.

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα