Ηλεκτρική μοτοσικλέτα με ήχο και κραδασμούς μιας δίχρονης ή τετράχρονης μοτοσυκλέτας – VIDEO

Ποιος είπε ότι όλες οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες είναι βαρετές, και άψυχες; Τουλάχιστον όχι αυτή η Emula, το έργο της ιταλικής εταιρείας 2electron, με έδρα κοντά στη Νάπολη.

Η Emula είναι μία ηλεκτρική σπορ μοτοσυκλέτα, ικανή να φτάσει τα 250 km / h , με κιβώτιο ταχυτήτων, αλλαγή ταχύτητας και συμπλέκτη αντί-αναπήδησης …

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι καινούργιο, αλλά το όνομά Emula, δίνει ήδη κάποιες ενδείξεις.

 Η 2electron Emula είναι ικανή να ακούγεταικαι να έχει κραδασμούς όπως τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες με κινητήρα καύσης: όπως μια τετράχρονη τετρακύλινδρη 600cc του 1999 των 100 HP στις  13.000PRM, μια τετράχρονη δικύλινδρη 800cc του 2004 των 77 HP στις  9.500PRM, και μια δίχρονη δικύλινδρη 250cc του 1989 των 60 HP στις  12.500PRM.

Χάρη στο λογισμικό McFly, έξι ηχεία και μικρούς σερβοκινητήρες, είναι σε θέση να αναπαράγουν πιστά τη συμπεριφορά αυτών των τριών διαφορετικών κινητήρων, τόσο με το γκάζι όσο και με την αλλαγή των ταχυτήτων, από ρελαντί έως την μέγιστη ταχύτητα.

Επίσης, η αλλαγή κάθε λειτουργίας λειτουργεί ουσιαστικά, συνδεδεμένη με την μανέτα και το συμπλέκτη. Έτσι είναι δυνατόν να συντονιστεί ο ήχος με κάθε αλλαγή ταχύτητας.

Διαθέτει αρκετούς τρόπους οδήγησης: Real Emulation, Arcade Emulation και Beginner Emulation. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια λειτουργία Emula-Boring («Boring») που μετατρέπει το Emule σε μια συμβατική ηλεκτρική μοτοσικλέτα, χωρίς θόρυβο.

Όλα ελέγχονται από έγχρωμη οθόνη TFT 8 “.

Προς το παρόν είναι μόνο μια «ιδέα», αλλά οι δημιουργοί της μελετούν τη δυνατότητα να το φέρουν στη παραγωγή. Θα ήταν υπέροχο να το δούμε να παράγεται και να αποφασίζουμε ποια μοτοσυκλέτα οδηγούμε κάθε φορά …

Ακούστε και εκπλαγείτε …στο παρακάτω VIDEO

Related Posts