Η Yamaha Tsokos Racing και πάλι στην κορυφή στις Σέρρες

Ο 3ος κατά σειρά αγώνας του Π.Π.Τ. 2015 είναι στην όμορφη πίστα των Σερρών και λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακό 13-14 Ιουνίου. Η ομάδα της Yamaha Tsokos Racing δίνει το παρόν έτοιμη καθ’ όλα, με τους αναβάτες της Λάμπρο Τσώκο και Λέανδρο Ντότσικα, όπου ο δεύτερος αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του μετά από το ατύχημά που είχε λίγο πριν τον προηγούμενο αγώνα.

Έτοιμοι οι οδηγοί μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πάλι, από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, όπου ο Λάμπρος κατάφερε να έχει μια καλή παρουσία, όσον αφορά τους χρόνους του γυρολογίου του.

tsIMG_6667

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ο Λάμπρος Τσώκος προσπαθώντας να πετύχει τον καλύτερο χρόνο, έχει μια πτώση στην Κ11, όπου του αφήνει ένα έντονο πόνο στα πλευρά (όπου είναι τελικά ένα ρωγμώδες κάταγμα), αλλά κανένα εμφανές σημάδι τραυματισμού, απλά ελαφρώς σημαδεμένη την μοτοσυκλέτα του χωρίς να χρήζει αλλαγής φέρινγκ, ενώ στα τελικά χρονομετρημένα έχει πάλι την pole position με χρόνο 01:24.7” και τον Λέναδρο να παίρνει την 6η θέση στην σχάρα εκκίνησης με χρόνο 01:27.0”!

IMG_8384

Κυριακή πρωί, στο πρωινό warm-up μία ίδια γεύση από πλευράς κατάταξης, με τον πόνο να κάνει σταθερά την εμφάνιση του και να δημιουργεί αίσθημα δυσφορίας στον Λάμπρο Τσώκο, αλλά με πείσμα και αποφασιστικότητα να θέλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει αυτό τον αγώνα! Έτοιμοι οι οδηγοί της Yamaha Tsokos Racing, Λάμπρος & Λέανδρος, παίρνουν τις θέσεις τους στην σχάρα εκκίνησης, τα φώτα σβήνουν, οι οδηγοί ξεκινούν και η αγωνία κτυπάει κόκκινο. Ο Λάμπρος Τσώκος μαζί με τον Μάκη Σιφναίο, όντας οι πρώτοι στις θέσεις του αγώνα, έχουν από τον πρώτο γύρο ένα παιχνίδι εναλλαγής θέσεων, γύρο με τον γύρο, όπου η αγωνία του κόσμου αλλά και των αγωνιζόμενων που παρακολουθούν, έχει κτυπήσει κόκκινο, ενώ από τα pits περιμένουν τον Λάμπρο να εγκαταλείψει λόγο του χθεσινού τραυματισμού του, εκείνος συνεχίζει σε πείσμα όλων των προβλέψεων και στην Κ11 (εκεί όπου είχε την έξοδο στα χρονομετρημένα του Σαββάτου) ακριβώς στον τελευταίο γύρο, κάνει την προσπέραση του στον Μάκη Σιφναίο και παίρνει την καρό σημαία του τερματισμού ακριβώς πάνω στο νήμα όπως λέμε! Ο Λέανδρος Ντότσικας από την αρχή του αγώνα, έχει ακολουθήσει τακτική τόσο σε χρόνους όσο σε πίεση και προσπεράσματα, με αποτέλεσμα να τον βρει το πέσιμο της καρό σημαίας του τερματισμού στην  4η θέση, πίσω από τους Σιφναίο & Λεφέβρ!

IMG_003

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing οι αναβάτες, οι μηχανικοί και όσοι τους στηρίζουν, έκαναν το καλύτερο δυνατό και σε αυτό τον αγώνα, φανερά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και για τους δύο αναβάτες τους Λάμπρο και Λέανδρο, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους αμείωτη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος 2015 ενώ θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους υποστηρικτές τους για το φετινό πρωτάθλημα και να υποσχεθούν ότι θα συνεχίσουν δυναμικά μέχρι την ολοκλήρωση του!

IMG_002

Οι χορηγοί της ομάδας είναι: PERISTERAS ελαστικά, DUNLOP ελαστικά, Castrol λιπαντικά, Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, SHOEI-IXS-SIDI-ΤΖΟΡΤΖΩΠΟΥΛΟΣ κράνη-φόρμες-μπότες, CL BrakesNGKOSTPART φρένα, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, MOURATIS-GP φαίρινγκ, RACE TECH εξατμίσεις, VGR Team Γεωργακόπουλος αναρτήσεις, TeamBoustas.net με τον Γιάννη Μπούστα, AD impresion αυτοκόλλητα, τα περιοδικά MOTO & BIKER SPIRIT χορηγούς επικοινωνίας της ομάδας, την e-novo.gr για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό ομάδας και μοτοσυκλέτας.

IMG_8553

Με την ευχή, όλοι οι συμμετέχοντες, παράγοντες και υποστηρικτές να ξεκουραστούν στην καλοκαιρινή ανάπαυλα του πρωταθλήματος, η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα είναι έτοιμη για την συνέχεια  αμέσως μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και σας περιμένει να δώσετε όλοι το παρόν στις πίστες, αναβάτες, μηχανικοί, και ο κόσμος που παρακολουθεί, για να στηρίξουμε αυτό το σπορ που όλοι αγαπάμε.

Σχετικά Άρθρα