Η Yamaha κατακτά τον 8ωρο της Suzuka 2016 – Φωτογραφίες

Η εργοστασιακή ομάδα της κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον 8ωρο αγώνα της (αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ), με τους Pol Espargaró, Katsuyuki Nakasuga και Alex Lowes.

8-Suzua-2016_001Η ομάδας της Yamaha ξεκινησε από την pole position, και έμεινε σχεδόν σε όλο τον αγώνα μπροστά μέχρι την καρό σημαία!

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki με τους Akira Yanagawa, Leon Haslam και Κazuma Watanabe, με μια ελάχιστη διαφορά 10 δευτερόλεπτων από την τριτη  ομάδα!

Στην τριτη θέση τερματισε η ομάδα της Yoshimura Suzuki με τους Τakuya Tsuda, Nori Haga και Josh Brookes, που πάλεψαν μέχρι τον τελευταίο γύρο με την ομάδα της Kawasaki για την δεύτερη θέση.

8-Suzua-2016_035Στην 4η θέση τερμάτισε η ομάδα της YART Yamaha με τους Broc Parkes, Kohta Nozane και Takuya Fujita που δίνει μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στην 5η θέση τερμάτισε τελικά η Team Kagayama με τους Yukio Kagayama, Naomichi Uramoto, Ryuichi Kiyonari.

Καταστροφικός ήταν ο αγώνας για την Honda με τους Takahashi, Van der Mark και Nicky Hayden, που εγκατέλειψε από τεχνικό πρόβλημα μόλις στην τρίτη ώρα του αγώνα.

8-Suzua-2016_028Ο επόμενος αγώνας 8ωρος του Oschersleben στις 27 Αυγούστου 2016, θα κρίνει το του 2016!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΩΡΟΥ ΑΓΩΝΑ SUZUKA  

WordPress Gallery Extra

Related Posts