Η Υamaha αναδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος του 1ου αγώνα ΠΠΤ στην Τρίπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ YAMAHA: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ 4 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΥΑΜΑΗΑ!!!!

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Υamaha στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλετών στο ιστορικό αεροδρόμιο της Τρίπολης .

Ο καιρός ήταν άστατος όλο το Σαββατοκύριακο, με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά να γίνονται υπό βροχή και τους αγώνες της Κυριακής να πραγματοποιούνται υπό νεφελώδεις και βροχερές συνθήκες.

Οι δύσκολες αυτές συνθήκες δεν φάνηκαν να προβληματίζουν τους αναβάτες των YAMAHA, οι οποίοι «πέταγαν» μέσα στην τεχνική διαδρομή του αεροδρομίου.

SUPERBIKE:

Στην κορυφαία κατηγορία, αποδείχθηκε ότι η Yamaha R1 είναι η απόλυτη επιλογή για την κατηγορία, παίρνοντας τις 2 πρώτες θέσεις του βάθρου στα χέρια του εκπληκτικού καναδού Εdie Bodhi και του έμπειρου Σωτήρη Μπεγνή.

Σωτήρης Μπεγνής #83 / Edie Bodhi #51

Ο πρωταθλητής μας Λευτέρης Πίππος με Υamaha R1 μη θέλοντας να ρισκάρει στις σύνθετες συνθήκες τερμάτισε στην 5η θέση .

Λευτέρης Πίππος  #1

SUPERSPORT:

Δυναμικός ο  Άλεξ Παπαγεωργίου με Yamaha R6 έδωσε μια φοβερή μάχη με τον Σταύρο Τριντή για τη δεύτερη θέση της κατηγορίας, η οποία διήρκεσε σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα, επιβραβεύοντάς τον τελικά με τη 2η θέση στο βάθρο.

Άλεξ Παπαγεωργίου #75

Κατηγορία Νέων / SS300:

Mε γονίδια απευθείας από τα μεγαλύτερα αδέρφια του, το Yamaha R3 ήταν το καταλληλότερο «εργαλείο» για τους αναβάτες των μικρότερων κατηγοριών οι οποίοι έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις!

Την αρχή έκανε στην κατηγορία των Νέων ο 14χρονος Γιάννης Περιστεράς οδηγώντας τη Υamaha R3 του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, γράφοντας ταυτόχρονα και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. Με τη νίκη του αυτή έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία του ΠΠΤ !!

Γιάννης Περιστεράς #41

Ακόμα μια συμμετοχή με R3, o Γιώργος Γερακιανάκης οδήγησε καταπληκτικά, αλλά μια πτώση τον ανάγκασε να τερματίσει στην 5η θέση αφού συνέχισε τον αγώνα συλλέγοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς .

Γιώργος Γερακιανάκης #35

Η νίκη στην κατηγορία SS300 ήταν «οικογενειακή» υπόθεση μιας και Γιάννης Περιστεράς και Γιώργος Γερακιανάκης εκμεταλλευόμενοι τα Yamaha R3 τους απομακρύνθηκαν από τον ανταγωνισμό και τερμάτισαν κυριολεκτικά μαζί !!! Ο Γιώργος Γερακιανάκης αναδείχθηκε νικητής με διαφορά 0,055 χιλιοστά του δευτερολέπτου και το πανηγύρισε δεόντως υστέρα και από την πτώση του στον πρώτο αγώνα της ημέρας.

Γιάννης Περιστεράς #41 / Γιώργος Γερακιανάκης #35.

Η 3η συμμετοχή της Υamaha, με την ομάδα του Λευτέρη Πίππου και YZF-R3 στην ίδια κατηγορία, ήταν ένας αναβάτης από τη Ρόδο, ο Αντώνης Λάσκαρης, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τους αγώνες κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα και να κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες και την 5η θέση στον αγώνα!

Αντώνης Λάσκαρης #18

RACING:

Σαρωτικός ήταν ο Λέανδρος Ντότσικας, με Υamaha ΤΖ 250 και την υποστήριξη των αδελφών Τσώκου παίρνοντας τη νίκη, με πάνω από 20 δευτερόλεπτα διαφορά από τον 2o!

Λέανδρος Ντότσικας #111

Με 4 πρώτες, μια δεύτερη, μια τρίτη θέση και πολλές αξιόλογες συμμετοχές, η Υamaha αναδείχτηκε  ο απόλυτος κυρίαρχος του 1ου αγώνα του πρωταθλήματος!

Λέανδρος Ντότσικας #111 / Άκης Τσώκος

Ο επόμενος αγώνας είναι διπλός και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών το Σαββατοκύριακο 1η και 2 Ιουνίου.

 

 

Related Posts