Η Βραδιά των Πρωταθλητών του 2019 – VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η ΑΜΟΤΟΕ βράβευσε τους άσσους! – 130+ Photo Gallery

Σε μια όμορφη απονομή σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Χαλάνδρι, η βράβευσε τους άσσους (Νικητές) των Πανελλήνιων Θεσμών του 2019.Η αρχή έγινε και ήταν όμορφη και εκτός των άσσων, βραβεύτηκαν και με τιμητικές πλακέτες κάποιοι από τους οδηγούς που σύμφωνα με την ΑΜΟΤΟΕ  έχουν προσφέρει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα από την Γενική Γραμματέα της ΑΜΟΤΟΕ κα Μαρία Τσεσμελή, ενώ συνέχισε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Προέδρος της ΑΜΟΤΟΕ κος Στέλιος Κορέλης.

WordPress Gallery Extra

Στην συνέχεια ξεκίνησε το κύριο κομμάτι της εκδήλωσης με την Τιμητική βράβευση του Δημήτρη Παπανδρέου για την Ιστορική και γεμάτη διακρίσεις διαδρομή του στους αγώνες Ταχύτητα

Στην συνέχεια έγινε η Τιμητική βράβευση του Γιάννη Τζωρτζόπουλου  για την πολυετή, συνεχή και γεμάτη διακρίσεις συμμετοχή του στους αγώνες Ταχύτητας.

Η επομένη απονομή ήταν αυτή στον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη (για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους αγώνες ταχύτητας της FIM Europe Mini RR.

Στην συνέχεια έγινε Απονομή στον Χρήστο Παπανικολάου για το πρωτάθλημα του στους αγώνες Ταχύτητας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  Balkan RR SS-300

Αμέσως μετα ξεκίνησαν οι απονομές των νικητών των άσσων της Ταχύτητας με πρώτο τον Πρωταθλητή της μεγάλης κατηγορίας Superbike του ΠΠΤ, Σωτήρη Μπεγνή.

Ακολούθησαν, ο Κυπελλούχος της κατηγορίας OPEN Στέφανος Δέσκας, ο Κυπελλούχος της κατηγορίας SS300 Γιώργος Γερακιανάκης, ο Πρωταθλητής της κατηγορίας ΝΕΩΝ, Θωμάς Σκούρτας, και ο Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport 600, Δημήτρης Καρακώστας.

WordPress Gallery Extra

Ακολουθήσε Τιμητική βράβευση του Λευτέρη Καρέτσου για την Ιστορική και γεμάτη διακρίσεις διαδρομή του στους αγώνες Motocross.

Επίσης Τιμητική βράβευση έγινε στον Παναγιώτη Κουζή για την πολυετή, συνεχή και γεμάτη διακρίσεις συμμετοχή του στους αγώνες Motocross.

WordPress Gallery Extra

Μετα έγιναν οι απονομές των νικητών των αγώνων του Motocross.

Οι απονομές στο ΜΧ ξεκίνησαν με τον Βασίλη Τριανταφύλλου κυπελλούχο στην κατηγορία QUAD, και συνεχίστηκαν με τους Σπύρο Μητρόπουλο κυπελλούχο στην κατηγορία Senior, πρωταθλητή της κατηγορίας ΜΧ 85, Καμαρινό Παυλόπουλο, πρωταθλητή της κατηγορίας ΜΧ65 Σωτήρη Φωτάκη, πρωταθλητή της κατηγορίας ΜΧ2Τ Αντώνη Σάγμαλη, πρωταθλητή της κατηγορίας ΜΧ2, Αλέξανδρο Γεωργαντά και τέλος τον πρωταθλητή της κατηγορίας ΜΧ1, Γιάννη Τουρατζίδη!

WordPress Gallery Extra

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπελλούχων Super Moto 2019, με τον Κυπελλούχο της κατηγορίας Νέων, Αλέξανδρος Κούρο και τον Κυπελλούχο της κατηγορίας Racing Open, Γιάννη Κωνσταντινάκο.

WordPress Gallery Extra

Στην συνέχεια έγινε Τιμητική βράβευση του Θανάση Χούντρα για την Ιστορική και γεμάτη διακρίσεις διαδρομή του στους αγώνες Enduro και του πολύπρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα για την πολυετή, συνεχή και γεμάτη διακρίσεις συμμετοχή του στους αγώνες Enduro.

WordPress Gallery Extra

Ακολούθησαν οι απονομές για τους αγώνες Enduro με τον Πρωταθλητή της κατηγορίας Ε3 Βασίλη Σιαφαρίκα, τον Πρωταθλητή της Ε2, Αλέξη Ζώρα, τον Πρωταθλητή της κατηγορίας ΕGP  επίσης Αλέξη Ζώρα ,  Πρωταθλητή της κατηγορίας Ε1 Παναγιώτη Κακολυρη, και τον Πρωταθλητή της κατηγορίας EJ, Γρηγόρη Καρίμαλη.

WordPress Gallery Extra

Συνέχισαν οι Τιμητικές βραβεύσεις των Γιώργου Γκόσιου για την Ιστορική και γεμάτη διακρίσεις διαδρομή του στους αγώνες Dragster και του Χαράλαμπου Μπουσίνη για την πολυετή, συνεχή και γεμάτη διακρίσεις συμμετοχή του στους αγώνες Dragster.

Οι τιμητικές απονομές τέλειωσαν με την Απονομή στον Φίλιππο Παπαφιλίππου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Dragster FIM Europe TOP FUEL

Οι απονομές τέλειωσαν με το Dragster και τον Πρωταθλητή της κατηγορίας SUPER STREET, Γιώργο Μιχαηλίδη, τον Πρωταθλητή της κατηγορίας TRUE STREET, Στέλιο Καζδαγλή, τον Πρωταθλητή της κατηγορίας TRUE STREET 9,0 Γεράσιμο Κονταξή, τον Πρωταθλητή της κατηγορίας, PRO STREET 2, Θόδωρα Καψιμάλη, τον Πρωταθλητή της κατηγορίας, PRO STREET 1, Γιώργο Χατζηαυγουστόγλου , τον Πρωταθλητή της κατηγορίας, STREET 2, Λουκά Κουζουλόγλου και τον Πρωταθλητή της κατηγορίας, REAL STREET, Νεκτάριο Πετράκη.

WordPress Gallery Extra

Ελπίζουμε του χρόνου να δούμε μια ακόμα καλύτερη τελετή απονομών των άσσων με ακόμα περισσοτέρους τιμώμενους οδηγούς. Η αρχή έγινε….

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

131 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ >>>

WordPress Gallery Extra

Related Posts