Η Torrot παρουσίασε την GasGas Enduro Factory Team στη Λυών

Η ομάδα, με επικεφαλής τον Team Manager, Giovanni Sala, αποτελείται από τους Christophe Nambotin, Danny McCanney και Antoine Basset

Η Torrot, αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σαλόνι 2 τροχών στην Λυών ανανέωσε τη δέσμευσή της για τη σεζόν του 2018 στο Enduro, με τον Christophe Nambotin, τον Danny McCanney και τον Antoine Basset ως αναβάτες στην GasGas Enduro Factory Team. Όλοι θα είναι κάτω από τις εντολές του Giovanni Sala, Team Manager της ομάδας.

Ο Nambotin και ο McCanney επιστρέφουν στην επίσημη ομάδα της GasGas στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να αγωνιστούν για τον τίτλο στην E3 με το EC 300. Ο Antoine Basset, που ανακάμψε πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε μακριά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι, θα τρέξει με την EC 250 στην E2 για να αποδείξει την ανταγωνιστικότητα των 2χρονων στη μεσαία κατηγορία.

Η ομάδα της GasGas Enduro θα έχει μαζί της των πολλά υποσχόμενο νέο αναβάτη, Eemil Pohjola, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία EJ [Enduro Junior] του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που προορίζεται για αναβάτες κάτω των 23 ετών.


Οι Nambotin, McCanney, οBasset και ο Pohjola θα κάνουν ντεμπούτο με την ομάδα της Torrot στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP το Σάββατο 17 Μαρτίου στο GP του Ελσίνκι (Φινλανδία).

Η GasGas διπλασιάζει την παρουσία της αυτή την σεζόν στις κατηγορίες Enduro με την προσθήκη του David Knight και του Lars Enöckl. Και οι δύο θα λάβουν μέρος στη νεοσύστατη κατηγορία Enduro Super Series (WESS). Εν τω μεταξύ, οι τρεις αναβάτες της GasGas απο το Dakar- Johnny Aubert, Jonathan Barragán και Cristian España – θα συμμετέχουν σε μερικές διοργανώσεις ως προπόνηση για το Rally Dakar.

WordPress Gallery Extra

Related Posts