Η Tech3 επιβεβαιώνει ότι θα αγωνιστεί με τον Hafizh Syahrin τη σεζόν 2018 στο MotoGP

Μετά τη δήλωση του Jonas Folger ότι δεν θα αγωνιστεί το 2018, η Monster Yamaha Tech3 προσπαθούσε να βρει την καλύτερη λύση για να αντικαταστήσει τον Γερμανό, εκτιμώντας τους διαθέσιμους αναβάτες. Τέλος, η γαλλική ομάδα είναι πολύ χαρούμενη και περήφανη που ανακοινώνει ότι ο Hafizh Syahrin θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας MotoGP φέτος, μαζί με τον Johann Zarco.

Αφού εντυπωσίασε όλους με την γρήγορη πρόοδο του, το υψηλό του κίνητρο και την εκπληκτική καμπύλη μάθησης του κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμής του στο Yamaha YZR-M1 την περασμένη εβδομάδα στο Buriram της Ταϊλάνδης, η Monster Yamaha Tech3 θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο μαζί με τον ταλαντούχο Μαλαισιανό.

«Είμαι απίστευτα ευχαριστημένος με αυτή την καλή είδηση, ότι θα αγωνιστώ με την Monster Yamaha Tech3 το 2018. Μετά από τρεις πολύ ενδιαφέρουσες και σπουδαίες ημέρες δοκιμών στο Buriram, όπου έμαθα πολλά, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την ομάδα μου, τον Maxime, αλλά και τους Johann και Laurent για τις συμβουλές τους. Σε λίγο καιρό, έμαθα πραγματικά να ελέγχω πλήρως μια μοτοσυκλέτα MotoGP, το οποίο είναι ακόμα απίστευτο για μένα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Hervé, την Yamaha Motor Corporation, την Monster και όλη την ομάδα Tech3 που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν αυτή τη φανταστική ευκαιρία να αγωνιστώ μια πλήρη σεζόν στο MotoGP. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, που με στήριζε πάντα για να πραγματοποιήσω αυτό το όνειρο, ειδικά τον πατέρα μου, καθώς και τους φίλους μου και φυσικά την Razlan. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και πάλι στο Κατάρ. Ειλικρινά, ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είμαι απλά συγκλονισμένος!»

Related Posts