Η Suzuki επιβεβαίωσε την επιστροφή του Alex Rins στο Γερμανικό GP

Ο Alex Rins θα επιστρέψει στη σέλα του GSX-RR του στο γερμανικό Grand Prix, τον όγδοο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP του 2021.

H Suzuki επιβεβαίωσε την παρουσία του Ισπανού στο Sachsenring, διευκρινίζοντας πώς θα κάνει μια πρώτη προσπάθεια να επιστρέψει στον αγώνα.

Προφανώς η παρουσία του θα εξαρτηθεί από το τελικό ok του Ιατρικού Κέντρου και τις αισθήσεις που θα νιώσει στη σέλα, καθώς ο ίδιος ο Rins έχει δηλώσει ότι δεν είναι ακόμη 100% καλά μετά την επέμβαση πριν από 15 ημέρες. Λόγω της πτώσης του, θυμόμαστε, ο Rins δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο τελευταίο Grand Prix της Καταλονίας, λόγω του τραυματισμού του με το ποδήλατο.

«Πήγα στον Δρ Mir για μερικές εξετάσεις και γενικά αισθάνομαι αρκετά καλά. Αφαίρεσα τα ράμματα και το οστό φαίνεται σχεδόν σταθερό. Έχω ακόμα πόνο όταν μετακινώ τον καρπό μου, οπότε θα συνεχίσω να εργάζομαι για ανάκαμψη αυτές τις μέρες. Σε κάθε περίπτωση, στο Sachsenring, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν αγωνιστήκαμε στη Γερμανία πέρυσι, οπότε ανυπομονώ για τον αγώνα της Κυριακής. Είμαι ευτυχής που επέστρεψα με την ομάδα και μετράω τα λεπτά για να επιστρέψω στο GSX-RR μου.»

Related Posts