Η Repsol και η Honda θα συνεχίσουν την εμβληματική συνεργασία τους για δυο ακόμα χρόνια

Παρόλο που από πέρυσι κυκλοφορούσαν πολλές φήμες ότι η συνεργασία και θα σπάσει, τελικά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της παράτασης της συνεργασίας τους για δυο ακόμα χρονιά!

Η πιο αναγνωρισμένη συνεργασία στους αγώνεςMotoGP αναμένεται να συνεχιστεί για δύο ακόμη χρόνια καθώς η ισπανική εταιρεία ενέργειας και ο ιαπωνικός κατασκευαστής επεκτείνουν την επιτυχημένη σχέση τους.

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν το 1995 θα γεννιόταν τα πιο αναγνωρίσιμα χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα πετύχουν απαράμιλλα επιτυχημένα αποτελέσματα για περισσότερα από 25 χρόνια, με 180 νίκες στην κατηγορία και 15 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών, ενισχύοντας την Ομάδα Repsol Honda ως αναφορά στο Grand Prix αγώνες μοτοσικλετών.

Περισσότεροι από τους μισούς παγκόσμιους τίτλους στην Μεγάλη Κατηγορία Grand Prix που κερδήθηκαν από το 1995 έχουν κερδηθεί από την ομάδα της Repsol Honda. Επιπλέον, η συνεργασία Repsol-Honda οδήγησε σε 10 πρωταθλήματα ομάδας από τότε που δημιουργήθηκε το MotoGP το 2002. Έχει ένα ρεκόρ με 180 νίκες και 447 βάθρα στα 500cc και το MotoGP.

Μια στενή εργασιακή σχέση μεταξύ του Repsol Technology Center, που βρίσκεται στο Móstoles (Ισπανία), και των εργαστηρίων HRC στο Saitama (Ιαπωνία) δημιούργησε μια νικηφόρα φόρμουλα με βάση την μοτοσυκλέτα, τον αναβάτη, τα καύσιμα και τα λιπαντικά που λειτουργούν αρμονικά. Αυτή η μακροπρόθεσμη συνεργασία είναι ένα παράδειγμα της διαρκούς συνεργασίας μεταξύ δύο παγκόσμιων εταιρειών που επιδιώκουν πάντα να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να επιδιώκουν την αριστεία. Η Repsol και η Honda κατάφεραν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνάμεις τους και να επιτύχουν μια νικηφόρα φόρμουλα, η οποία βασίζεται στον συνδυασμό μοτοσυκλέτας, αναβάτη, καυσίμου και λιπαντικού.

Yoshishige Nomura, Πρόεδρος HRC: «Είναι πάντα ένα υπέροχο συναίσθημα να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Repsol, αυτή τη φορά για δύο ακόμη χρόνια. Μαζί έχουμε πετύχει απίστευτες επιτυχίες και δημιουργήσαμε μια συνεργασία που είναι μοναδική στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δουλεύοντας ως έχουμε, και θα συνεχίσουμε, για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που μας παρουσιάζονται. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κόσμο, αλλά μαζί με την Repsol συνεχίσαμε να εργαζόμαστε για τους στόχους μας. Ανυπομονούμε τώρα να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί και να γράψουμε περισσότερες σελίδες στην ιστορία των αγώνων Grand Prix

Begoña Elices García, Εκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος της Repsol: «Η ανανέωση αυτής της συμφωνίας είναι τόσο σημαντική για τη Repsol όσο και για την Honda στο MotoGP και είναι απόδειξη της δύναμης της συμμαχίας μας, ειδικά στο τρέχον διεθνές κλίμα που προκαλείται από την πανδημία του κοροναϊού. Για την Repsol, ο τεχνολογικός παράγοντας είναι το κλειδί και αυτή η ιστορική ένωση έχει προσφέρει πολλές καινοτομίες και συνεργασία. Μαζί έχουμε επιτύχει σπουδαίους αθλητικούς στόχους και έχουμε επίσης κάνει τα προϊόντα μας να εξελίσσονται προς την κορυφή. Συνεχίζοντας να προχωρούμε σε αυτό το επιτυχημένο μονοπάτι, πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας, μας οδηγεί να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.»

Related Posts