Η Repsol γιορτάζει 50 χρόνια αγώνων στη Βαρκελώνη – εγκαίνια – Φωτογραφίες

Photo – Reportage © Fiotaki Ioanna

Πάνω από 20 ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από τις περασμένες πέντε δεκαετίες της επιτυχημένης σύνδεσης του ενεργειακού οργανισμού με τον αθλητισμό.

Η Repsol γιορτάζει την 50ή επέτειό της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια μεγάλη έκθεση σε έναν από τους πιο εμβληματικούς δρόμους της Βαρκελώνης, μεταξύ 6ης και 16ης Ιουνίου 2019.

Περίπου 21 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, που χρησιμοποιούνται στην εποχή τους από ονόματα όπως ο Ángel Nieto, ο Marc Márquez, ο Pedro Martínez de la Rosa και ο Nani Roma, θα εκτεθούν σε σχεδόν είκοσι χώρους στην οδό Passeig de Gracia στην ισπανική πόλη.

Η έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από την Repsol με τον Σύνδεσμο της Passeig de Gracia, εγκαινιάστηκε στο ξενοδοχείο Casa Fuster, όπου εκεί ήταν και μια από τις μοτοσικλέτες MotoGP του Marc Márquez. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μερικοί από τους οδηγούς που συνέβαλαν στις πιο επιτυχημένες σεζόν των 50 χρόνων της Repsol στους αγώνες και το Biker Spirit ήταν εκεί!

Μεταξύ άλλων, την παρουσία τους έδωσαν οι ο Alex Crivillé, ο οποίος το 1999 έγινε ο πρώτος Ισπανός που κερδίσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 500cc. Αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία ως μέλος της ομάδας Repsol Honda που είναι τώρα 25 ετών. Ο Pedro Martinez de la Rosa, ο οποίος ήρθε στη Formula 1 με χορηγία από την Repsol. και ο Nani Roma, ο πρώτος Ισπανός αναβάτης που κέρδισε το Ντακάρ το 2004 και ο Marc Coma, νικητής του Ντακάρ τόσο στην Αφρική όσο και στη Νότια Αμερική φορώντας τα χρώματα της ενεργειακής εταιρείας, μαζί με τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή 125cc Emilio Alzamora, ο οποίος συνεχίζει να συνεργάζεται στην τεχνική σχολή Repsol Monlau –  όπου εκπαιδεύονται αναβάτες, μηχανικοί και μηχανικοί του μέλλοντος ! Επίσης παρευρέθηκαν και οι  Salvador Canyellas, Salvador Servia, Juan Porcar, Carlos Cardus, Luis Perez Sala, Jaime Alguersuari Sr. και  Jaime Alguersuari Jr.

Στα οχήματα που μπορείτε να δείτε είναι το Derbi με το οποίο ο Ángel Nieto κέρδισε τον τίτλο του το 1971, τα Arrows A20 που χρησιμοποίησε το Pedro Martinez de la Rosa το 1999, το Honda NSR του Sito Pons που κέρδισε το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα 250cc το 1989 και πολλά άλλα.

Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες θα εκτίθενται κυρίως σε καταστήματα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Οι οπαδοί του Motorsport θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια κλήρωση για να κερδίσουν δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσουν το Grand Prix της Καταλονίας, το οποίο θα λάβει χώρα στο κοντινό Montmeló στις 14-16 Ιουνίου. Για να μπείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία σε ένα από τα καταστήματα όπου εμφανίζονται τα οχήματα Repsol και να το ανεβάσετε είτε στο Twitter είτε στο Instagram με την hashtag: # Repsol50Aniversario.

Σκοπός της έκθεσης είναι να γιορτάσει πέντε δεκαετίες επιτυχίας που άρχισαν το 1969 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, με ταλέντα όπως ο Marc Márquez, ο Jorge Lorenzo και ο Toni Bou, μεταξύ άλλων.

Bárbara Bertrand, Επικεφαλής Χορηγιών Repsol: «Δεν θέλαμε να είμαστε απλοί χορηγοί και σήμερα είμαστε βασικό στοιχείο στην ανάπτυξη των ομάδων στις οποίες έχουμε παρουσία. Η σχέση μας με το μηχανοκίνητο αθλητισμό βασίζεται κυρίως στην ανάπτυξη των ανταγωνιστικών μας προϊόντων χάρη στο ερευνητικό μας κέντρο Repsol Tech Lab. Ο ανταγωνισμός είναι ο καλύτερος χώρος δοκιμής και ανάπτυξης των προϊόντων μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Repsol δεν θα ήταν αυτό που είμαστε σήμερα χωρίς τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και επίσης θέλουμε να σκεφτούμε ότι ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν θα είναι αυτό που είναι σήμερα χωρίς την Repsol »

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα