Η πίστα του Mugello ΔΩΡΙΣΕ τον ιατρικό του εξοπλισμό για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Η πίστα του Mugello, αποφάσισε να δωρίσει το σύνολο του εξοπλισμού του ιατρικού κέντρου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα.

Να τονίσουμε ότι η Ιταλία, έχει χτυπηθεί με τον χειρότερο τρόπο από τον  κορωνοϊό με πάνω από 5.4οο θανάτους και 59.000 κρούσματα.

Μεταξύ αυτών που παρέχουν είναι δύο μονάδες μηχανικής αναπνευστικής πνευμονικής υποστήριξης, δύο οθόνες εντατικής θεραπείας, τέσσερις μονάδες απινιδωτών, ψηφιακό υπερηχογράφημα και άλλα υλικά ανάνηψης, τα οποία έχουν παραδοθεί στο υγειονομικό τμήμα της περιοχής της Τοσκάνης για να προσπαθήσουν να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Μία μονάδα μηχανικής αναπνευστικής πνευμονικής υποστήριξης με την οθόνη του και μια μηχανή υπερήχων του Mugello, έχουν πάει στο νοσοκομείο στο Borgo de San Lorenzo για να βελτιώσουν τις μονάδες εντατικής θεραπείας. Τα υπόλοιπα ιατρικά όργανα, μαζί με τους τέσσερις απινιδωτές, έχουν σταλεί στην Πολυκλινική Careggi στη Φλωρεντία.

«Ευχαριστώ τον Paolo Poli, διευθυντή της πίστας του Mugello», δήλωσε ο Δήμαρχος της Φλωρεντίας, Darío Nardella. «Θα θυμόμαστε όλοι αυτές τις μέρες ότι νοιαζόμαστε και για τους άλλους, πέρα ​​από τον εαυτό μας, χωρίς να υποτιμούμε τι συμβαίνει και τις δυνατότητες που πρέπει να βοηθήσουμε, όπως κάνει το αυτοκινητοδρόμιο. Είναι ένα παράδειγμα που ελπίζω ότι θα συνεχίσει να παραδειγματίζει την ευθύνη, την ανταλλαγή και την αλληλεγγύη», δήλωσε ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας της Τοσκάνης για την αλτρουιστική χειρονομία.

Στην πίστα του Mugello έχει προγραμματιστεί να γίνει αγώνας GP  στις 31 Μαΐου, μια πιθανότητα που δείχνει να χάνεται σύμφωνα με όλες τις εξελίξεις.

 

Σχετικά Άρθρα