Η Peugeot Scooters γιορτάζει 20 χρόνια Speedfight με δύο νέα μοντέλα

Από το 1996 που κυκλοφόρησε, το έχει ορίσει την κατηγορία των , με περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. 

Στην 4η γενιά του σήμερα, το θρυλικό scooter διατηρεί αναλλοίωτη τη νεανική του ταυτότητα και το sport χαρακτήρα του.

speedfight-4-50cc-20-edition-1Speedfight 50 “20 Edition

 Η γιορτάζει την επέτειο των 20 χρόνων του Speedfight με μια συλλεκτική έκδοση “20 Edition”, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 500 κομμάτια. Με δίχρονο, αερόψυκτο κινητήρα 50cc, η “20 Edition” τιμά τον κλασικό χρωματισμό κόκκινο/γκρι του Speedfight 2, με τη διχρωμία Satin Silver Flash / Red Flat 6.

speedfight-4-50cc-20-edition-4To Speedfight “20 Edition” διαθέτει εξοπλισμό που αναδεικνύει το special χαρακτήρα του scooter: ανεστραμμένο πιρούνι, αμορτισέρ αερίου, δισκόφρενα Shuricane με ακτινική διπίστονη δαγκάνα εμπρός, αλουμινένιο δάπεδο, sport εξάτμιση, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, βάση για Smartphone.

speedfight-4-50cc-20-edition-2

WordPress Gallery Extra

Speedfight 4 125

 Παράλληλα με την επετειακή έκδοση, η παρουσιάζει το νέο Speedfight 4 στα 125cc.

speedfight-4-125cc-safran-red-2Το Speedfight 125 είναι εξοπλισμένο με το νέο, συμβατό με Euro 4, υδρόψυκτο κινητήρα SmartMotion της Peugeot, ο οποίος, με τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency), ACG (Alternative Current Generator) Management και σύστημα ψεκασμού SYNERJECT, εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2,1 L/ 100 km) αλλά και περισσότερη ροπή και πιο άμεση απόκριση στην εκκίνηση.

speedfight-4-125cc-safran-red-1Το Speedfight διαθέτει πλήρη LED φωτισμό, με νέους προβολείς “Ice Effect”, LED φως ημέρας στη μάσκα και πίσω φανάρι με τρεις φωτεινές γραμμές, σήμα κατατεθέν της ταυτότητας Peugeot.

Με νέο τηλεσκοπικό πιρούνι και νέες ρυθμίσεις αμορτισέρ, το Speedfight 125 προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και sport συμπεριφοράς, ενώ το σύστημα SBC (Synchro Braking Concept) διανέμει συγχρονισμένα τη δύναμη πέδησης στον εμπρός και τον πίσω τροχό, ενισχύοντας τα ήδη υψηλά επίπεδα ασφάλειας του scooter.

speedfight-4-125cc-safran-red-3Διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς, το νέο είναι ένα ελαφρύ, compact scooter που εκπληρώνει απολαυστικά την αστική αποστολή του, ανανεώνοντας δυναμικά το μύθο των Speedfight.

WordPress Gallery Extra

Related Posts