Η MOTOGAS RACING στον 3ο αγώνα του Π.Π.Τ. στις Σέρρες

Δελτίο τύπου της MOTOGAS RACING  για τον αγώνα των Σερρών στις  13 και 14-06-2015

Αβραμόπουλος Αντώνης

IMG_8415

« Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αυτό το αγωνιστικό διήμερο λόγω της υπερβολικής ζέστης αλλά και λόγω ενός ανεξήγητου προβλήματος της μοτοσυκλέτας μου που μας ανάγκασε να είμαστε συνεχώς με ένα κλειδί στο χέρι. Παρ’ όλα αυτά στα χρονομετρημένα έκανα προσωπικό ρεκόρ με έναν πολύ αξιόλογο χρόνο στο 1.26.569 ξεκινώντας έτσι από την 4η θέση της γενικής κατάταξης μπροστά από πολλές μοτοσυκλέτες 250cc. Στον αγώνα δεν έκανα πολύ καλή εκκίνηση αλλά αμέσως βρήκα το ρυθμό μου προσπερνώντας αρκετούς συναθλητές και τότε παρουσιάστηκε ξανά το πρόβλημα που μας ταλαιπώρησε όλο το διήμερο κάνοντας τη μοτοσυκλέτα μου να μη δουλεύει όπως θα έπρεπε και αρκέστηκα στην 5η θέση και 1ος ανάμεσα στις συμμετοχές μοτοσυκλετών 125cc με χρόνο ψηλότερα από της δυνατότητές μου. Είμαι χαρούμενος που τερμάτισα και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά στη MotoGas Racing και σε όλη την ομάδα. »

Αντώνας Μενέλαος

IMG_6671

«  Πρώτος αγώνας στην πίστα των Σερρών για μας με την άσφαλτο στεγνή και θέλαμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το Σάββατο δεν κατάφερα να κάνω πολλούς γύρους περισσότερο λόγω υποχρεώσεων της προηγούμενης βραδιάς σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία. Αντιμετωπίσαμε επίσης ένα περίεργο πρόβλημα με τα λάστιχα το οποίο πρέπει να λύσουμε και οδηγηθήκαμε στο να χρησιμοποιήσουμε παλιά ελαστικά. Τα χρονομετρημένα με βρήκαν στην 8η θέση. Στην εκκίνηση του αγώνα της Κυριακής η μοτοσυκλέτα μου απλώς δε ξεκινούσε. Έμεινα τελευταίος χάνοντας πολύ χρόνο και όταν επιτέλους ξεκίνησα έκανα ότι μπορούσα αντιμετωπίζοντας καθ’ όλο τον αγώνα προβλήματα απόκρισης της μοτοσυκλέτας στο γκάζι. Οι δίχρονες μοτοσυκλέτες έχουν την ιδιαιτερότητα της προσοχής στη λεπτομέρεια, και ένα μικρό λαθάκι είχε αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που τερμάτισα έστω και 9ος. Ευχαριστώ τη Motogas Racing που κρατάει ζωντανό το πάθος μου για την πίστα. »

Νότης Παπαπαύλου

IMG_6661

« 3ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος στις Σέρρες και αποφασίσαμε να συμμετέχουμε καθώς η οδήγηση μίας μοτοσυκλέτας 125cc είναι πάντα πολύ καλή προπόνηση για μένα. Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου ήμουν 2ος στα 125cc και 7ος γενικής κατάταξης. Ο αγώνας της Κυριακής ήταν επεισοδιακός στην εκκίνηση καθώς όλοι κάναμε άσχημη εκκίνηση αλλά στη συνέχεια είχα ένα καλό γυρολόγιο όμως η μάχη μου με συναθλητή οδηγό μοτοσυκλέτας 250cc με καθυστερούσε καθώς δε μπορούσα να προσπεράσω λόγω έλλειψης ιπποδύναμης. Έτσι τερμάτισα 2ος στα 125cc και 7ος γενικής κατάταξης. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ήταν για μένα ένας πολύ καλός αγώνας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την X-lite Baxevanis για τον εξοπλισμό που μου επιτρέπει να οδηγώ με ασφάλεια, την ομάδα Zen One Racing που με βοήθησε να συμμετέχω στον αγώνα και τη MotoGas racing για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και τη μοτοσυκλέτα που μου παραχώρησε!»

MOTOGAS RACING1

Κωνσταντίνος Σεφέρογλου

MOTOGAS RACING4

« Έπειτα από απουσία στον αγώνα των Μεγάρων λόγω έλλειψης συμμετοχών δίνουμε πάλι το παρόν. Όλο το διήμερο η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή στην πίστα κάτι που κάνει το έργο μας δυσκολότερο. Παρ’ όλα αυτά κάναμε αξιόλογους χρόνους και παρά το ότι αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία των μοτοσυκλετών με τα ελαστικά στις θερμοκρασίες αυτές αλλά και στην απόδοση της μοτοσυκλέτας του Αντώνη. Ο αγώνας δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός για τους οδηγούς μας αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στην υψηλή θερμοκρασία που δημιούργησε προβλήματα στις μοτοσυκλέτες. Πρέπει να βρούμε λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ώστε να φανούμε πιο δυνατοί στους επόμενους αγώνες και ευχόμαστε να βρεθούν περισσότερες μοτοσυκλέτες ώστε να γεμίσει η κατηγορία στο μέλλον. »

MOTOGAS RACING2

Όποιος θέλει να γνωρίσει την ομάδα και να δει από κοντά καθαρόαιμες μοτοσυκλέτες οι οποίες πριν από μερικά χρόνια αγωνιζόταν στο motogp μπορεί να μας βρει στη Θεσσαλονίκη, άνω Ηλιούπολη επί της οδού Μακρυγιάννη 24 η στο facebook στη σελίδα  www.facebook.com/pages/Moto-GAS-racing/245318855496884?fref=ts.

MOTOGAS RACING3

 

Related Posts