Η Monster Energy Honda Team στο Dakar 2019 έτοιμη για την μάχη

Μετά από μια ολόκληρη σεζόν προετοιμασία για το , η ομάδα της Monster Energy είναι έτοιμη για το μεγάλο ξεκίνημα της 41ης έκδοσης που ξεκινά με την τελετή έναρξης στη Λίμα αύριο και το πρώτο πλήρες στάδιο της Δευτέρας από την πρωτεύουσα του μέχρι το Pisco.

Ο Kevin Benavides , ο Joan Barreda, ο Paulo Gonçalves, ο Ricky Brabec και ο José Ignacio Cornejo, οι πέντε επίσημοι εργοστασιακοί αναβάτες της ομάδας Monster Energy Honda είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την μεγάλη τους περιπέτεια.

Paulo Goncalves: «Είμαστε έτοιμοι. Χθες ένιωσα καλά, έτρεξα ανώδυνα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και μακρύς, και πρέπει να δείξουμε προσοχή, προσπαθώντας να περάσω από τα στάδια κάθε μέρα και να φτάσω όσο καλύτερα μπορώ στο στόχο. Περιμένω ένα Ντακάρ με πολλή άμμο και πολλούς αμμόλοφους … αλλά στο τέλος εξακολουθεί να είναι το Ντακάρ. Θα υπάρξει λίγο περισσότερη άμμο από το κανονικό, αλλά έτσι είναι το Ντακάρ.»

Joan Barreda: «Τώρα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε μετά από μια μεγάλη περίοδο προετοιμασίας αυτού του Ντακάρ. Χθες, όλα ήταν θετικά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τον τίτλο. Όλη η ομάδα έχει εργαστεί σκληρά και η μάχη ξεκινά τη Δευτέρα. Περιμένω ένα σκληρό, δύσκολο Ντακάρ, ένα πραγματικό Ντακάρ, αν και όλα είναι στο Περού. Είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την έκδοση η πλοήγηση θα είναι καθοριστικός παράγοντας.»

José Ignacio Cornejo: «Όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουμε αυτό το 2019. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να αγωνιστούμε για την Honda Energy Monster με ό, τι έχουμε. Φέτος έρχομαι εδώ σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό, τι πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε από τον περασμένο χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινώ εδώ στο Περού και ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στον αγώνα.»

Ricky Brabec: «Η ημέρα της έναρξης του Ντακάρ είναι η μεγαλύτερη ημέρα του αγώνα. Έχουμε πέντε υγιείς αναβάτες και έχω μεγάλες προσδοκίες. Ελπίζω να κάνω ένα καλό αγώνα όλες τις 10 μέρες με καλά αποτελέσματα κάθε μέρα.»

Kevin Benavides: «Όλα είναι έτοιμα. Χθες δοκιμάσαμε τις μοτοσυκλέτες και πήγαμε καλά και σήμερα περάσαμε όλους τους διοικητικούς και τεχνικούς ελέγχους και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το έργο που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά και διανοητικά και έχω μεγάλες προσδοκίες για τον αγώνα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για αυτή τη νέα περιπέτεια και να αγωνιστώ για το στόχο μου: το Ντακάρ.»

WordPress Gallery Extra
Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2019 !

Related Posts