Οι Marquez και Lorenzo θα κυνηγήσουν τον τίτλο ομάδων στην Valencia για να κάνουν το Triple Crown

Η ομάδα Repsol Honda έρχεται στον τελικό γύρο της σεζόν με δύο βαθμούς πίσω από την Ducati στην βαθμολογία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων.

Από τους 430 βαθμούς που έχει η ομάδα της Repsol Honda, τους 395 έχει κερδίσει ο Márquez, τους 25 ο Lorenzo και τους υπόλοιπους  ο Stefan Bradl, όπου αντικατέστησε τον τραυματία Lorenzo.

Ο Marc Márquez έχει δύο νίκες στην Valencia , μια στην Moto2 το 2012, σε εκείνο τον συναρπαστικό αγώνα όπου ξεκίνησε τελευταίος στην σχάρα εκκίνησης και μια νίκη στο MotoGP το 2014.

Επίσης ο Márquez, έχει ανακηρυχθεί τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Βαλένθια: στα 125cc το 2010 και στο MotoGP το 2013 και το 2017.

Ο Jorge Lorenzo έχει επίσης καλές αναμνήσεις από τη Βαλένθια, όπου κέρδισε δύο από τα πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα του και έχει επιτύχει και τέσσερις νίκες στο MotoGP: το 2010, το 2013, το 2015 και το 2016.

Marc Márquez: «Πρώτα θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσους γιόρτασαν μαζί μας στην Cervera, είναι πάντα πολύ ξεχωριστό να κάνεις αυτό το πάρτι και να έχω μαζί μου και τον αδερφό μου ως Παγκόσμιο Πρωταθλητή, κάτι που ήταν και πάλι μαγικό.» 

«Τώρα επιστρέφουμε στη δουλειά. Έχουμε ως στόχο να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα Ομάδων στη Βαλένθια, αλλά επίσης ψάχνουμε ήδη για το 2020 και συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε κάποιες επιλογές προτού πάμε στις δοκιμές μετά τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για τους οπαδούς μας πριν το χειμώνα!»

Jorge Lorenzo: «Η Βαλένθια είναι μία πίστα που είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που αγωνιζόμαστε. Είναι πολύ σφιχτή σε σύγκριση με αυτή του Phillip Island και της  Sepang και μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά κρύα, ειδικά το πρωί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Μετά από έναν πιο θετικό αγώνα στη Μαλαισία, προσπαθώ να συνεχίσω και να κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα Repsol Honda να κερδίσει το Πρωτάθλημα Ομάδας.»

 

Σχετικά Άρθρα