Η KYMCO XCITING S 400 Noodoe & DOWNTOWN 350 Noodoe δημοσιογραφική παρουσίαση – Video – Photo

Την Τρίτη το μεσημέρι η KYMCO παρουσίασε στους ανθρώπους του ειδικού τύπου δυο νέα μοντέλα της.

Η παρουσίαση έγινε στο κέντρο της Αθήνας στον όμορφο πολυσυλλεκτικό χώρο εργασίας «TZAFERI 16» στο Γκάζι.

Win my Heart, κέρδισε την καρδιά μου, είναι το νέο σλόγκαν της KYMCO, έμπνευση του νέου προέδρου της εταιρείας και πάνω σε αυτή τη νέα ιδέα έγινε και η εξέλιξη του νέου αυτού scooter.

Όλος ο σύγχρονος τρόπος ζωής και επικοινωνίας εμπεριέχεται μέσα στην νέα γραμμή που θέλει να περάσει η Kymco και αυτό φαίνεται καθαρά από την παρουσίαση της άλλα και από το Video Teaser που δημιούργησε και είδαμε στην παρουσίαση και που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος της παρουσίασης που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλο της MOTO TREND SA Διογένης Χιωτάκης. Το τεχνικό κομμάτι της  παρουσίασης έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της Kymco, Κώστας Λύτρας.

H παρουσίαση, του κ. Κώστα Λύτρα είχε μια εκτενή αναφορά στην πλατφόρμα της KYMCO, το γνωστό Noodoe, όπου είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη πλατφόρμα και με την οποία εξοπλίζεται τόσο το νέο Xciting, όσο και το νέο DOWNTOWN 350 Noodoe.

Το τελικό κομμάτι και το ποιο ενδιαφέρον ήταν η οδήγηση.

Είχαμε μιάμιση ώρα στην διάθεση μας να οδηγήσουμε το νέο XCITING S 400 Noodoe και το DOWNTOWN 350 Noodoe.

Εμείς επιλέξαμε να οδηγήσουμε το νέο XCITING S 400 Noodoe μιας και ο χρόνος ήταν πολύ λίγος και θα σας παρουσιάσουμε τις πρώτες εντυπώσεις.

VIDEO TEASERΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα