Η KYMCO παρουσιάσε το Noodoe Navigation

Το Noodoe Navigation είναι το όνομα της νέας λειτουργίας πλοήγησης της KYMCO, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της μάρκας της Ταϊβάν για την προώθηση του εκσυγχρονισμού της μοτοσικλέτας.


Στο Τόκιο Motorcycle Show 2018 η KYMCO εγκαινιάζει το Noodoe Navigation, μια επαναστατική εμπειρία πλοήγησης σχεδιασμένη για τους αναβάτες. Η σημερινή πλοήγηση απαιτεί από τους αναβάτες να κοιτάζουν επανειλημμένα στην οθόνη για να μάθουν πότε και που να στρίψουν. Βάζοντας πρώτα την ασφάλεια του αναβάτη, το Noodoe Navigation έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αναβάτες να εστιάζουν στο δρόμο.

Τα τρέχοντα συστήματα πλοήγησης σχεδιάζονται περισσότερο για τους οδηγούς αυτοκινήτων. Ως εκ τούτου, η KYMCO έχει σχεδιάσει μια ειδική οθόνη ώστε να είναι πιο εύκολη η πλοήγηση με μια ματιά. Οι πληροφορίες της πλοήγησης δεν προβάλονται με σημεία στον χάρτη αλλά με ενδείξεις ελιγμών.


Έχουν, επίσης αφαιρεθεί, μη κρίσιμες ειδοποιήσεις που αποσπούν την προσοχή του οδηγού, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη λειτουργικότητα ενός προγράμματος περιήγησης σε δευτερεύουσες οθόνες, μόνο οταν ο αναβάτης είναι σταματημένος. Ο χειριστής μπορεί να γνωρίζει την απόσταση που απομένει μέχρι τον προορισμό, τον υπόλοιπο χρόνο, τη συνολική αναμενόμενη διάρκεια της διαδρομής κ.λπ.

Το Navigation Noodoe πρόγραμμα περιήγησης είναι ενσωματωμένη στο σκούτερ με ένα ανεκτικό ψηφιακή οθόνη συγκεκριμένο χρώμα για χρήση σε μοτοσικλέτα, δόνηση ανθεκτικοί, κρύο και υπερβολική ζέστη, σφράγισης ή φωτισμού υψηλής αντίθεσης.

 

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα