Η KTM πουλάει δυο μοτοσυκλέτες πρωτότυπα MotoGP RC16 2019

Η KTM προσφέρει δύο πρωτότυπα RC16 2019 προς πώληση, για όσους διαθέτουν 300.000+ ευρώ για διασκέδαση!

Η πώληση ενός πρωτοτύπου MotoGP δεν είναι ένα συνηθισμένο συμβάν. Η Ducati το έκανε το 2018 πωλώντας έξι μοτοσυκλέτες Desmosedici GP17 στην τιμή των 250.000 την καθεμία.

Τώρα είναι η σειρά της KTM να πουλήσει δύο μοτοσυκλέτες RC16 της σεζόν του 2019, μια μοτοσικλέτα που έχει δώσει τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στην κορυφαία κατηγορία στην αυστριακή εταιρεία. Μια μοτοσυκλέτα με την οποία ο Pol Espargarò κέρδισε την 2η θέση στη εκκίνηση στο Misano, και την 11 θέση στην τελική θέση της βαθμολογίας.

Το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας KTM Motosports θα διαθέσει προς πώληση δυο αγωνιστικές μοτοσυκλέτες 2019 KTM RC16 ως μέρος ενός υπερ αποκλειστικού MotoGP πακέτου.

Ο νέος ιδιοκτήτης εκτός από μια πλήρως λειτουργική μοτοσυκλέτα MotoGP της KTM θα αποκτήσει επίσης τα παρακάτω:

  • Μια γνήσια δερμάτινη φόρμα του Pol Espargaró
  • Ένα υπογεγραμμένο κράνος  του Espargaró
  • Ένα VIP MotoGP™ Event Pack για οποιονδήποτε αγώνα του 2021. Η εμπειρία θα περιλαμβάνει ξενάγηση πίσω από τις κάμερες, γνωριμία με τους αναβάτες του ΜotoGP™ και ένα full set ρούχων της ομάδας Red Bull KTM Factory Racing
  • Πρόσβαση το το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Red Bull Energy Station με catering και ποτά

Τιμή πώλησης: 288.000,00 EUR (δίχως τους φόρους)

Για σοβαρές προτάσεις μπορείτε να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

​Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να δημιουργήσει μια λίστα αναμονής απο την οποία θα επιλέξει που θα αποσταλούν οι δυο αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Σχετικά Άρθρα