Η KTM παρουσίασε την ειδική έκδοση KTM 350 EXC-F WESS – VIDEO – Φωτογραφίες

Βασισμένο στο απίστευτα ευέλικτο 350 EXC-F, το οποίο έχει γίνει αγαπημένο στους οπαδούς του παγκοσμίως, το KTM 350 EXC-F WESS διαθέτει ένα εορταστικό χρώμα που αποτίει φόρο τιμής στις διαφορετικές προκλήσεις του ανταγωνισμού WESS.

Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory Racing, Manuel Lettenbichler, επικεφαλής πρωταθλητής WESS παρουσίασε το KTM 350 EXC-F WESS σε ένα ειδικό VIDEO που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το KTM 350 EXC-F είναι μια πολύ επιθυμητή λύση για offroad αναβάτες όλων των ηλικιών και υποβάθρων που συνδυάζει την ευελιξία μιας μικρότερης μηχανής με τη δύναμη και τη ροπή μιας πολύ μεγαλύτερης μοτοσυκλέτας.

Ο προηγμένος ψεκαστό κινητήρας DOHC 350 cc, που ζυγίζει λιγότερο από 28 κιλά, λειτουργεί με το υπερσύγχρονο ατσάλινο πλαίσιο από χρώμιο για να προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και χειρισμού.

Το KTM 350 EXC-F WESS χρησιμοποιεί τα βασικά στοιχεία του τετρακίνητου Enduro της KTM.

Η μεγαλύτερη βελτίωση στο KTM 350 EXC-F WESS φαίνεται με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας πιρουνιού WP XACT 48 mm για πρώτη φορά σε μια μηχανή KTM Enduro. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση υψηλής απόδοσης εκτός δρόμου, η τελευταία καινοτομία από τη WP επιτρέπει εύκολες και γρήγορες ρυθμίσεις μέσω της βαλβίδας πίεσης αέρα για προφόρτιση (στα αριστερά) ή των κλικ εύκολης πρόσβασης για απόσβεση (στα δεξιά), βελτιστοποιώντας τις ρυθμίσεις ανάρτησης για διαφορετικές δοκιμές ή τις μεταβαλλόμενες συνθήκες μιας μεγάλης ημέρας οδήγησης. Επιπλέον, το πιρούνι WP XACT εισάγει μεγάλη εξοικονόμηση βάρους σε σύγκριση με τα εναλλακτικά συστήματα.

Χτισμένο για όσους αναζητούν την απόλυτη τετράχρονη μηχανή αγώνων, το KTM 350 EXC-F WESS έρχεται με επιπλέον προσθήκες όπως ενός πλωτού μπροστινού δίσκου με προστατευτικό, ενός συμπαγούς πίσω δίσκου, ενός πίσω γραναζιού Supersprox stealth, και έναν τυπικό διακόπτη επιλογής χάρτη.

Τα ολοκαίνουργια γραφικά WESS και ο πορτοκαλί σκελετός κάνουν αυτό το μοναδικό μοντέλο να ξεχωρίζει!

Το νέο KTM 350 EXC-F WESS θα είναι διαθέσιμο σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM διεθνώς από τον Οκτώβριο του 2020 και μετά.

WordPress Gallery Extra

Related Posts