Η Kremalas Race Team στον 4ο Αγώνα κυπέλου SUPERMOTO 2019

Με τον 4ο αγώνα ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο κυπέλλου Supermoto.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην πίστα παράλληλα με τον τελευταίο αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος ( SUPERMOTO). Στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2019. Να σημειωθεί ότι η διαδρομή αποτελούταν από 1000 μέτρα άσφαλτό και 300 μέτρα χώμα.

Ο Σταύρος Κρεμάλας στην κατηγορία OPEN/RACING οδήγησε εκπληκτικά και κατάφερε να βρεθεί μέσα στους 3πρώτους Έλληνες αναβάτες. Οι Βαλκάνιοι έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώμα έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους σημειώνοντας εκπληκτικούς χρόνους. Το τέλος του 1ου σκέλους βρήκε το Σταύρο στην 3η θέση των Ελλήνων και στην 10η θέση γενικής. Στο 2ο σκέλος τερμάτισε 2ος στους Έλληνες και 9ος γενικής. Παίρνοντας συνολικά τη 2η θέση στον Αγώνα και τη 2η θέση στο Κύπελλο.

Ο Μπαρτζώκας Στάθης στην κατηγορία ΝΕΩΝ στα χρονομετρημένα πέτυχε 2ο χρόνο. Στο πρώτο σκέλος και αφού είχε κάνει μια καλή εκκίνηση στην 1η στροφή της πίστας η πτώση ενός αναβάτη τον παρέσυρε και βρέθηκε στο έδαφος. Δεν τα παράτησε σηκώθηκε συνέχισε τον αγώνα και τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του και 14ος γενικής. Αυτό το αποτέλεσμα τον έβγαλε εκτός στην διεκδίκηση του τίτλου. Στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε 2ος στην κατηγορία του και 12ος γενικής παίρνοντας τη 2η θέση στον αγώνα και την 2η θέση στο Κύπελλο.

Στην κατηγορία OPEN/RACING κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Κωνσταντινάκος Γιάννης από τη Σπάρτη και στην κατηγορία ΝΕΩΝ ο Κούρος Αλέξανδρος από τη Σκάλα Λακωνίας.

Οι Έλληνες βραβεύτηκαν συνολικά από την διοργάνωση για τη συμμετοχή τους στον Βαλκανικό αγώνα. Κάτι το οποίο αναδεικνύει το επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είμαστε περήφανοι που βρεθήκαμε εκεί, ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμάς.

Ραντεβού την επόμενη χρονιά… Ετοιμάζεται κάτι δυνατό… Διαφορετικό… Καλούμε λοιπόν τους λάτρεις του Supermoto να αγωνιστούν τη νέα χρονιά και υποσχόμαστε ότι οι εμπειρίες οι γνώσεις και οι συγκινήσεις θα είναι πολλές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου Αγώνα Κυπέλλου SUPERMOTΟ 2019 Δράμα

 

Related Posts