Η Jonathan Rea κέρδισε το πρώτο αγώνα WorldSBK στην Catalunya

Ο Jonathan Rea επεκτείνει το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα σε 41 βαθμούς αφού κυριάρχησε στον 1o Αγώνα στο Circuit de Barcelona-Catalunya

Toν πρώτο αγώνα Superbike World Championshi, και τον πρώτο που γίνεται στην Catalunya, κέρδισε ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK).

Ο Rea ξεκίνησε από την pole position και κράτησε τη πρώτη θέση, διατηρώντας και αυξάνοντας ένα κενό από τον δεύτερο μέχρι την καρό σημαία.

Ο Rea αφιέρωσε την νίκη του στην τραυματισμένη Carrasco φορώντας μια ειδική μπλούζα !

Ο Scott Redding (ARUBA.IT Racing – Ducati) τερμάτισε στη δεύτερη θέση μετά από μια υπέροχη εκκίνηση από την έβδομη θέση. ο Βρετανός αναβάτης έκανε έναν πολύ καλό αγώνα , άλλα δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον Rea και να τον απειλήσει!

Το βάθρο έκλεισε ο Chaz Davis (ARUBA.IT Racing – Ducati) στην τρίτη θέση, πράγμα που σημαίνει ότι οι Βρετανοί αναβάτες έχουν πλέον κλειδώσει το βάθρο 54 φορές στο WorldSBK.

Ο Michael van der Mark τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον  Alvaro Bautista (Team HRC) που έχασε σε σύγκριση με την αρχική του θέση, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση με τον Razgatlioglu στην έκτη θέση. Ο Bautista έχασε μια θέση από τον Davies στον 15ο γύρο όταν άνοιξε πολύ την τροχιά του στη στροφή 1 , επιτρέποντας στον Davies να περάσει.

Ο Michael Ruben Rinaldi τερμάτισε στην έβδομη θέση αφού έχασε πολύ χρόνο στους τελευταίους γύρους και τερμάτισε μπροστά από τον Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Junior Team) καθώς ο Αμερικανός συνέχισε τις έντονες επιδόσεις του στη Βαρκελώνη.

Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) ήταν στην ένατη θέση με τον Leon Haslam (Team HRC) να ολοκληρώνει τους πρώτους δέκα.

Related Posts