Η Indian Scout FTR750 διαθέσιμη στην αγορά για 50.000 δολάρια

Η ανακοίνωσε ότι η είναι διαθέσιμη προς πώληση έναντι 50.000 δολαρίων. 

Την Scout FTR750 είχε παρουσιάσει πέρυσι το καλοκαίρι (δείτε εδώ >>), ενώ με αυτή την μοτοσυκλέτα η Indian ήθελε να συμμετέχει στους αγώνες Flat Track, με στόχο να βάλει τέλος στην κυριαρχία της Harley-Davidson σε αυτό το είδος αγώνων.

Η Indian Scout FTR750 συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2016 του AMA Pro Flat Track στο Santa Rosa Mile όπου τερμάτισε 7η με οδηγό τον Joe Kopp.

Για το 2017, η εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα θα αποτελείται από τον πρωταθλητή του 2016, Bryan Smith,  τον πρωταθλητή του 2013 Brad Baker, και τον τρεις φορές πρωταθλητή Jared Mees.

Η μοτοσικλέτα διαθέτει ένα νέο υψηλόστροφο κινητήρα V-twin. Το πλαίσιο είναι σωληνωτό ατσάλινο, με έμφαση στην διατήρηση ενός κοντού μεταξονίου, με μεγάλο φιλτροκούτι τοποθετημένο στο κέντρο, και χρησιμοποιώντας ανθρακόνημα σε ρεζερβουάρ, σέλα και ουρά .

Ο Gary Gray, Product Director της Indian Motorcycle, ειπε «Από το ντεμπούτο της, η Scout FTR750 μας έδωσε εξαιρετικά θετικά στοιχεία, με απίστευτο ενδιαφέρον και ζήτηση για τη μοτοσικλέτα. Η διαθεσιμότητα της μοτοσικλέτας σε όλες τις αγωνιστικές ομάδες θα βοηθήσει περαιτέρω την εγκαθίδρυση της παρουσίας της Indian Motorcycle στους Αμερικανικούς αγώνες flat track»

Related Posts