Η INA TV TM Racing Team για τον 2ο αγώνα Enduro 2017 στις Σέρρες

Όλα τα μέλη της INA TV TM Racing Team σας Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη πάντα με υγεία και ευτυχία !!
Θεωρήσαμε σωστό να περάσει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών για να συντάξουμε το δελτίο τύπου της αγωνιστικής μας ομάδας σχετικά με το δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος εντούρο 2017 στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Σερρών.
Αρχίζοντας την σύνταξη του δελτίου που ακολουθεί σκέφθηκαμε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε με αυτά που έχουν διαχρονική και θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στο μυαλό όσον αγωνιζόμαστε στους αγώνες, κερδίζουμε είτε δεν κερδίζουμε όμως οι ηθικές αξίες είναι αυτές που χαράσουν την μνήμη μας.
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πραγματική και αυθεντική κατάθεση ψυχής δύο εκ των σημαντικότερων αθλητών του αγώνα και διαχρονικά του ελληνικού εντούρο, του Βασίλη Σιαφαρίκα πολυπρωταθλητή της τελευταίας δεκαετίας και του Γιάννη Παυλίδη πρωταθλητή, συναθλητή, φίλο και μαθητή του Βασίλη.
Γιάννης Παυλίδης
Ο αγώνας των Σερρών θα χαραχθεί στη μνήμη μου ως ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες που έχω δώσει μέχρι σήμερα, κι αυτό γιατί προσπάθησα πολύ σκληρά για το αποτέλεσμα μου. Η ένταση πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα δεν μου έκανε καλό, κι αυτό ανέδειξε την αδυναμία μου στο να συγκεντρώνομαι όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θέλω. Οι εξωτερικοί παράμετροι είναι πάντα στα βασικά της ψυχολογίας και χρεώνω στον εαυτό μου μόνο το γεγονός πως δεν κατάφερα να αντισταθμίσω τις συγκυρίες με αυτό που προετοιμάστηκα και στοχεύω να κάνω. Νιώθω πολύ υπερήφανος για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσα με τον φίλο μου Βασίλη, ο οποίος αποτέλεσε πρότυπο για μένα και ενέπνευσε το παιδικό μου όνειρο να γίνω μια μέρα πρωταθλητής Enduro. Κανείς δεν το περίμενε περισσότερο από εμάς κι όσοι βρέθηκαν εκεί μοιράστηκαν στο τέλος μια πολύ ωραία στιγμή μεταξύ αθλητών που μεγάλωσαν μαζί και δίνουν την ψυχή τους για ένα όνειρο που μπορεί να μην αποτελεί σκοπό ζωής, μα σίγουρα είναι μια πολύ ωραία πρόκληση και ανταμοιβή στους κόπους που ο καθένας μπορεί να καταβάλλει για να λυτρωθεί
Προς τους αθλητές: ο μισός αγώνας είναι η συγκέντρωση. Η υποστήριξη το άλλο μισό: τα αδέρφια μου, ο Κώστας φροντίζει πάντα να μένω ήσυχος με την δουλειά και τις ανάγκες μου όσο λείπω για αγώνες κι ο Βαγγέλης είναι εκεί για την μοτοσυκλέτα και ό,τι χρειαστώ. Σημαντική έρχεται η μοτοσυκλέτα που το μεράκι του κατασκευαστή και οι διαθέσεις της για την εξέλιξη του αναβάτη παίζουν καθοριστικό ρόλο, οι ρυθμίσεις και τα συναφή. Ο καλύτερα προετοιμασμένος και πιο ταλαντούχος κερδίζει. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Δώστε όλο σας τον εαυτό. Το Enduro είναι σπουδαίο μάθημα, από την διάρκεια του μέχρι τις εναλλαγές της διάθεσης.
Ευχαριστώ θερμά την ομάδα μου, INA TV TM Racing Team για την σπουδαία δουλειά, την συνεισφορά στον χώρο και την μοιραία Ιταλίδα ΤΜ 250 fi που μου παρέχει την δυνατότητα να δίνω αγώνες σαν αυτό των Σερρών.
Βασίλη, σ’ευχαριστώ!
Βασίλης Σιαφαρίκας
Γιάννη ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στα γραπτά!!!! Αλλά σήμερα θα γράψω….,Όταν ξεκίνησες να οδηγείς στο χώμα ο στόχος που είχα για εσένα ήταν να κανείς αυτό που εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω λόγο της οικογένειας που ήταν αρνητική με τους αγώνες Μοτοσυκλέτας. Να τρέξεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro και να διακριθείς εκεί!!!!Μαζί οδηγήσαμε μαλώσαμε παίξαμε ξανά μελώσαμε και τώρα προπονούμαστε μαζί και στον αγώνα τον Σερρών είχα έναν ξεχωριστό αγώνα γιατί ήξερα ακριβώς τους χρόνους που μπορούσες να κανείς αλλά δεν είχες καλή μέρα για τους δικούς σου λόγους και τελικά με αυτά και με τα αλλά το διασκεδάσαμε μέχρι και το τέλος…. εγώ σε ευχαριστώ γιατί έκανες την πρώτη μου νίκη στην κατηγορία της Enduro Gp μετά από δυο χρόνια αποχής από την πρώτη θέση ακόμη πιο σημαντική….γιατί η μάχη ήταν μεταξύ μας όπως σε κάθε προπόνηση.
Μετά από χρόνια βλέπω ένα ενδιαφέρον από όλες της πλευρές να βελτιωθεί το πρωτάθλημα μας οι ομάδες με πρώτη την δίκη σας INA TV TM Racing Team είναι ήδη στα πρότυπα του παγκόσμιου με μεγάλο Φορτηγό και ανάλογης οργάνωσης αλλά και οι άλλες ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο…τώρα πλέον είναι καιρός και η ομοσπονδία με της λέσχες της
να προσπαθήσει να αντιγράψει το ιταλικό πρωτάθλημα και εμείς οι αθλητές να βάλουμε της βάσεις για της επόμενες γενιές που θα μπορούν να φτάσουν το επίπεδο τον ΟΔΗΓΩΝ του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ετοιμάσου για αύριο στην προπόνηση να πάρεις την ρεβάνς!!!!!
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του δεύτερου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος εντούρο η αγωνιστική μας ομάδα μόνο θετικά αποκόμισε με τον Γιάννη Παυλίδη #198 να πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά κερδίζοντας την Ε1 οδηγώντας την καινούργια του TM Racing 250 Fi 4T και τερματίζοντας δεύτερος στην στην ENDURO GP με διαφορά μόλις 3′.28” από τον Βασίλη Σιαφαρίκα, μια πτώση του Γιάννη στην πρώτη ειδική ΜΧ παρόλο που κέρδισε όλες τις ειδικές​ στην εντούρο ήταν αυτή που του στέρησε την πρώτη θέση και στην γενική κατάταξη του αγώνα.

Η επιστροφή του Μιχάλη Ντουζένη #290 στους αγώνες κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση με την καινούργια του μοτοσυκλέτα TM Racing 300 Fi 4T μετά από δίμηνη απουσία από αγώνες και προπονήσεις μας έδωσε χαρά τερματίζοντας 7ος στην Ε2 διότι με την επιστροφή του θα βοηθήσει την παρουσία της ομάδας τόσο στη γενική όσο και στην βαθμολογία των ομάδων για το Π.Π.Ε 2017.

Η επιστροφή του Γιάννη Κολιγλιάτη #599 στον δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε χάνοντας τον αγώνα των Μεγάρων μόνο θετικά αποτελέσματα είχε κάνοντας έναν σταθερό αγώνα από την αρχή ως το τέλος οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του TM Racing 250 Fi 4T, όμως μία πτώση του στην τελευταία ειδική εντούρο καθώς και οι συνεχόμενες προσπεράσεις προπορευόμενων αναβατών στην ίδια ειδική δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα από το τρίτο σκαλί στο βάθρο των νικητών της ΕS βετεράνων.

Πολύ καλή παρουσία στον αγώνα είχε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος #116 οδηγώντας την TM Racing 250 Fi 4T και την υποστήριξη του τοπικού αντιπροσώπου Δημήτρη Γκέγκα για μόλις 26” έχασε την έκτη θέση στην Ε1 από τον Γιώργο Πισιμάνη, επίσης στο πρωτάθλημα του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδας ο Παύλος Ψαρράς #614 οδηγώντας την TM Racing 250 Fi 4T και την υποστήριξη των Βασίλη και Λεωνίδα Κουλουκάτση κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση της Ε1 Β.Ε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς της αγωνιστικής μας ομάδας που για άλλη μια φορά προετοίμασαν άψογα τις μοτοσυκλέτες ΤΜ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους:
Εξέλιξη μοτοσυκλέτας: ​inatech.mx,
Αντιπροσωπία στην Ελλάδα: TM Racing Hellas,
Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας και αναβάτη: GRC Power Factory,
Λιπαντικά: Unil Opal Lubricants,
Ρουχισμός: Kenny Racing,
Μπότες: Gaerne,
Γρανάζια: Supersprox,
Εξατμίσεις: HGS,
Φρένα: Goldfren,
Επιγονατίδες: Mobius,
Αλυσίδες: Sunstar,
Συμπληρώματα διατροφής: BORN,
Ελαστικά: Mefo Moose & Tires,
Προϊόντα καθαρισμού: Muc off,
Ποδηλατικό εξοπλισμό: RacingCycles.eu,
Εργαστήρι Μοτοσυκλέτας Γρεβενών,
ΤΜ Racing  Δημήτρης Γκέγκας.
Καθώς και το ιστορικό σωματείο του Μ.Ο. Γρεβενών για την πολύτιμη βοήθεια στο εγχείρημα​ ​μας !
Ραντεβού στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος, στον διήμερο αγώνα των Γρεβενών, τον Μάιο​ ​!
Best Regards,
Yannis Koligliatis
General & Team Manager

WordPress Gallery Extra

Related Posts