Η Husqvarna παρουσίασε την πλήρη σειρά Motocross του 2019

Η Husqvarna Motorcycles παρουσίασε την πλήρη σειρά των νέων μοντέλων motocross του 2019, μετά την πρόσφατη εξασφάλιση των 2018 Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Supercross 450SX και 250SX AMA Ανατολής, με τους Jason Anderson και Zach Osborne!

TC 250 MY19

Μια νέα γενιά από πέντε μηχανές premium επανασχεδιασμένες προκειμένου να προσφέρει σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αναβάτες motocross το υψηλότερο επίπεδο της τεχνολογίας που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Η συλλογή σχολίων από τους παγκόσμιας κλάσης οδηγούς και συνδυάζοντας το με εκτεταμένες δοκιμές και την ανάπτυξη in-house, οι μηχανικοί της Husqvarna έχουν εισαγάγει έναν μακρύ κατάλογο  αναβαθμίσεων που επιτρέπουν την νέα γενιά των FC και TC μηχανών να συνεχίσουν να είναι σημείο αναφοράς στο χειρισμό, τις επιδόσεις, το βάρος και την αισθητική.

FC 350 MY19

Συνδυάζοντας την state-of-the-art τεχνολογία και τα εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας με καινοτόμες τεχνολογικές και λειτουργικές βελτιώσεις, οι νέες μηχανές Husqvarna motocross έχουν σχεδιαστεί με στόχο να επιτρέψει στους αναβάτες όλων των επιπέδων να χαράξουν ένα νέο δρόμο στο motocross και την οδήγηση!

Με μια φράση, τα μοντέλα Husqvarna 2019 είναι οι πιο εκλεπτυσμένες, ειλικρινής και καθαρές  μοτοσυκλέτες motocross που κατασκευάστηκαν ποτέ.

FC 250 MY19

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Για το 2019 η Husqvarna Motorcycles εισαγάγει με υπερηφάνεια μια νέα γενιά πέντε νέων μοντέλων 2-χρονων και 4-χρονων, τα οποία αντιπροσωπεύουν το επόμενο βήμα στη σειρά motocross της ιστορικής μάρκας.

FC 450 MY19

Από την ευκίνητη TC 125, έως την ισχυρή FC 450, κάθε μοντέλο έχει έναν μακρύ κατάλογο από αναβαθμίσεις, οπού βλέπουμε το νέο πλαίσιο που έχει μπλε επικάλυψη. Για τα MY19, διαθέτει μια αύξηση στην διαμήκη ακαμψία που οδηγεί σε βελτιωμένη οδήγηση από τον αναβάτη. Οι νέες ρυθμίσεις για να ταιριάζουν απόλυτα με τα νέα χαρακτηριστικά των αναρτήσεων της WP, για το πιρούνι WP AER εμπρός και το DCC shock πίσω, με περαιτέρω βελτίωση της απορρόφησης ενέργειας και σταθερότητα στις ευθείες.

FC 450 MY19

Και τα πέντε μοντέλα έχουν μια σειρά βελτιώσεις στον κινητήρα, η ναυαρχίδα FC 450 έχει μια ανασχεδιασμένη και πιο συμπαγής κυλινδροκεφαλή SOHC που μειώνει το συνολικό βάρος της μηχανής κατά 500 γραμμάρια. Για την περαιτέρω ενίσχυση των επιδόσεων το συστήματα της εξάτμισης σε όλα τα μοντέλα έχει επιπλέον σημαντικές αλλαγές για το 2019.

TC 125 MY19

Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν υψηλής ποιότητας τιμόνι ProTaper και νέες ακτίνες στους DID τροχούς, οι FC 4-χρονες έχουν επίσης νέο συμπαγές Li-ion 2,0 Ah μπαταρίες με βελτιωμένη συνεκτικότητα εξόδου. Παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή σχεδιαστική κατεύθυνση Husqvarna Motorcycles’ στην κατηγορία εκτός δρόμου, ένα φρέσκο νέο σασί που προσφέρει προσαρμοσμένη εργονομία για βέλτιστη άνεση και έλεγχο.

Η νέα σειρά motocross Husqvarna MY19 θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο από τον Ιούνιο και μετά σε όλα εξουσιοδοτημένα Husqvarna.

FC 250 MY19

Husqvarna  MY19
=>Redesigned bodywork
=>Redesigned SOHC cylinder head on the FC 450 (500 g lighter)
=>Blue coated frame featuring increased longitudinal rigidity
=>New 2-piece subframe design (250 g lighter)
=>Updated setting on the WP AER 48 forks
=>WP DCC shock featuring new piston & updated setting
=>New mufflers on 2-strokes, redesigned header pipe on TC 250
=>Chain adjustment length increased by 5 mm
=>Triple clamp protector integrated into front number plate
=>Traction & launch control with updated settings [4-strokes] =>New throttle cable routing for easier maintenance
=>Flow-designed resonance chambers & more compact silencers on 4-strokes
=>New generation Li-ion 2.0 Ah battery
=>Updated cooling system with new centre tube
=>External fuel line moved inward for extra protection
=>ProTaper handlebar with new bend
=>D.I.D. wheels with new spoke nipples

Σχετικά Άρθρα