Η HUSQVARNA ανανεωνει το συμβολαιο των Jason Anderson και Christophe Pourcel

Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Jason Anderson μέχρι το 2018. Η αποδεδειγμένη ικανότητά του κατά τη διάρκεια της αρχικής του σεζόν στην κατηγορία 450, επιβεβαιώθηκε με τις συνεχείς επιτυχίες στο Supercross, όπως και στο AMA Pro Motocross Championship Series.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που έχω με την ομάδα Rockstar Energy Husqvarna”, είπε ο Jason. “Με τη συμφωνία που έχω μέχρι το 2018, μου είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθώ στο στόχο μου, να φέρω καλά αποτελέσματα και τίποτα άλλο,” συμπλήρωσε.

Jason-Anderson

Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing ανανεώνει το συμβόλαιο με τον Jason Anderson

Ο Anderson έχει συμβάλει στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ομάδας και στη συνολική επιτυχία της. Ο Manager της ομάδας, Bobby Hewitt, μιλάει με καλά λόγια για τον Anderson, δηλώνοντας: “Ο Jason κι εγώ έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση συνεργασίας και έχουμε κοινό στόχο, σχετικά με το τι θέλουμε να καταφέρουμε.”

Ο Διευθυντής Marketing της Rockstar Energy, Mike Kelso, είναι επίσης ενθουσιασμένος, “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος, που θα έχω την ευκαιρία να δω τον παλιό μου φίλο και αθλητή της Rockstar Energy, Jason Anderson, να συνεχίζει να κουβαλάει τη σημαία της Rockstar, στο μέλλον.”

Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είναι επίσης χαρούμενη που ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του νεότερου μέλους της ομάδας, Christophe Pourcel, μέχρι το 2017. Ο επικεφαλής του Motorsports στην Husqvarna, Robert Jonas δήλωσε, “Έχοντας τον Christophe να αγωνίζεται μαζί με τον Jason στο Supercross, είναι ένα σημαντικό βήμα. Ο Christophe είναι ένας πάρα πολύ ικανός αναβάτης, με εμπειρία και νίκες  σε πρωταθλήματα.”

Από τον Απρίλιο του 2015, που υπέγραψε με την ομάδα, ο Pourcel έχει αντιμετωπίσει τους καλύτερους αγωνιζόμενους, έχει δώσει μάχες μέσα στην πίστα και έχει ανέβει στο βάθρο. Ο χρόνος που ήταν εκτός αγώνων, δεν αποδείχθηκε αρνητικός παράγοντας, καθώς επιστρέφει δυναμικά στον κόσμο του motocross.

“Ειλικρινά πιστεύω ότι έχει βρει το μέρος που ανήκει στη Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing,” δήλωσε ο Bobby Hewitt“Ο Christophe Pourcel δεν έχει αποδείξει μόνο ότι είναι σημαντικός για την ομάδα, όσον αναφορά τους αγώνες, αλλά έχει γίνει επίσης κομμάτι του συνολικού θετικού κλίματος της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing,” σχολίασε o Mike Kelso.

Christophe-Pourcel

Ο Christophe Pourcel μπήκε στην ομάδα στα μέσα του 2015 και έχει επιδείξει το ταλέντο του πάνω στην Husqvarna FC 450

Ο Christophe δήλωσε ενθουσιασμένος, “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing και ανυπομονώ να ξεκινήσει η καριέρα μου στην κατηγορία 450 του Supercross. Ανυπομονώ επίσης να οδηγήσω τις νέες μοτοσυκλέτες του 2016 και να φέρω ακόμα περισσότερες επιτυχίες  στην Husqvarna και την ομάδα.”

“Το να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους  Christophe Pourcel και Jason Anderson κατά τη διάρκεια του  Supercross το 2016 και της σεζόν του Motocross, είναι πολύ ευχάριστο για την Husqvarna. Και οι δύο αναβάτες έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα, κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος motocross το 2015, στην κατηγορία 450. Με την υποστήριξη  της ομάδας Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, έχουμε μεγάλες ελπίδες για το τι μπορούν να καταφέρουν την επόμενη σεζόν, οι Christophe και Jason,” σχολίασε ο Robert Jonas.

Στο τέλος της σεζόν του AMA Pro Motocross 2015, ο Pourcel βρισκόταν στην 5η θέση στη βαθμολογία και ο Anderson στην 6η  θέση. Και οι δύο αναβάτες θα οδηγούν τη νέα επανασχεδιασμένη Husqvarna FC 450, μοντέλο του 2016, και θα προετοιμαστούν για να αγωνιστούν στο MXGP των ΗΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Glen Helen Raceway, στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Φωτογραφίες: Simon Cudby

Σχετικά Άρθρα